Ωρα ανακοινωσεων στην ΑΕ Κομοτηνης

Εβδομάδα εξελίξεων στους «Κιτρινόμαυρους» που φτιάχνουν δυνατό ρόστερ στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League

Εβδομάδα εξελίξεων έρχεται στο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής καθώς οι άνθρωποι της ομάδας όλο το προηγούμενο διάστημα κινήθηκαν δυναμικά ώστε να στελεχωθεί η ομάδα με ποιοτικούς αθλητές.

Ο Ηλίας Κρεούζης γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας, η οποία αποτελεί «προθάλαμο» της Volley League. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αρκετοί παίχτες με πλούσιο βιογραφικό συμφώνησαν να αγωνιστούν σε ομάδες της 2ης κατηγορίας καθιστώντας το πρωτάθλημα πολύ ελκυστικό.

Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των «Κιτρινόμαυρων» θέλει να φτιάξει ένα ρόστερ αντάξιο των προσδοκιών. «Στοίχημα» αποτελεί η παραμονή του πολύ έμπειρου κεντρικού Βασίλη Κυριακίδη και του εκρηκτικού Θωμά Δημητριάδη όπως και του αποτελεσματικού διαγώνιου Άρη Ανδρέαδη. Εφόσον επιτευχθεί αυτό, τότε η ομάδα της Κομοτηνής θα κινηθεί για έναν πασαδόρο, ο οποίος θα είναι ανερχόμενος, έναν κεντρικό και έναν έμπειρο ακραίο.

Το βόλεϊ έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων οπότε είναι λογικό να υπάρχει ανυπομονησία για τις επιλογές της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.