Επισκευη της παιδικης χαρας στο ΕΕΕΕΚ Υφαντων υποσχεται ο Δημος Κομοτηνης

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, και θα μπορεί να χρησιμοποιείται και από παιδιά τόσο του σχολείου, όσο και του οικισμού

Στην επισκευή της παιδικής χαράς του ΕΕΕΕΚ Υφαντών, η οποία χρήζει άμεσης παρέμβασης, θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής φέτος το καλοκαίρι. Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Γραβάνη για το ζήτημα.

Να θυμίσουμε πως ο χώρος είναι εγκαταλελειμμένος, και έχουν παρατηρηθεί σε αυτόν ξηλωμένες περιφράξεις, προβλήματα με το φωτισμό, αλλά και παιχνίδια που χρήζουν αντικατάστασης ή επισκευής.

Ο κ. Γκαράνης σημείωσε πως υπάρχει από την υπηρεσία πρόταση για να βελτιωθεί ο χώρος, με την τοποθέτηση επιπλέον παιχνιδιών και την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα όπου αυτό είναι απαραίτητο. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και μια δεύτερη πόρτα στην εξωτερική πλευρά, ώστε οι κάτοικοι του οικισμού να μην χρειάζεται να εισέρχονται στο σχολείο.

Πρόθεση του Δήμου είναι οι εργασίες να γίνουν φέτος το καλοκαίρι, αφού κλείσουν τα σχολεία, με τις βελτιώσεις να γίνονται στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας εργολαβίας για βελτιώσεις κτιρίων του Δήμου Κομοτηνής.

Καθυστερήσεις στην κοπή χόρτων… λόγω άγονου διαγωνισμού

Ο κ. Γκαράνης απάντησε και σε ερώτηση του κ. Γραβάνη για την καθυστέρηση κοπής των χόρτων τόσο εντός της πόλης της Κομοτηνής, όσο και στους οικισμούς, κάτι που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους κατοίκους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ενώ ξεκίνησαν εγκαίρως τον διαγωνισμό, αυτός βγήκε άγονος δύο φορές, για αυτό και προχώρησαν σε διαπραγμάτευση με τον εργολάβο.

Αφού ολοκληρώθηκε όμως η διαδικασία, δόθηκε προτεραιότητα σε εκκλησίες και νεκροταφεία λόγω Πάσχα, κατόπιν στα σχολεία για το άνοιγμά τους, και στη συνέχεια σε καθαρισμούς ενόψει Μπαϊραμιού και 14ης Μαΐου, και σε αυτό απέδωσε την καθυστέρηση στις παρεμβάσεις στους υπόλοιπους χώρους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.