Γνωστοι πλεον οι «τραμπουκοι»

Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα ξεχάσουν τα φασιστικά τους απωθημένα. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα πεθάνουν όλα αυτά τα «φασιστοειδή ανθρωπάκια…»
Βγήκαν πάλι σαν τους γυμνοσάλιαγκες πιστεύοντας ότι θα ξαναέρθουν στην εξουσία και θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους να δέρνουν και να προπηλακίζουν αθώους πολίτες. Να τους χαίρεστε εσείς που τους έχετε και στα συμβούλιά σας και τους περιθάλπετε για μια ψήφο. Και θέλω να ρωτήσω τους «υπεύθυνους»…
Όταν τον εν λόγω «τραμπούκο» τον βάζατε στην ομάδα περιφρούρησης επικεφαλής δεν ξέρατε το ποιόν του και το παρελθόν του; Ή απλώς  επιλέξατε, ΤΥΧΑΙΑ;

Υ.Σ.: Τα αυγά τα είχαν μαζί τους ή τα αγόρασαν εκείνη την στιγμή;  Προμελετημένο μήπως το «έγκλημα»; 

Δημοσιογράφοι και …δημοσιογράφοι

Η πόλη μας διαθέτει παρά πολλούς δημοσιογράφους αλλά και πολλούς δημοσιο-γραφικούς. Παρά πολλά χρονιά παρακολουθώ όλα αυτά τα «παιδιά» που είναι στο δρόμο για το μεροκάματο, μιας και δεν είναι όλοι τους αφεντικά, αφού δεν διαθέτουν ΜΜΕ. Το επάγγελμα αλλά και η καταγραφή της είδησης τους αναγκάζει να είναι πανταχού παρόντες για να αποθανατίσουν όλα τα γεγονότα, μικρά ή μεγάλα της πόλης μας.
Εγώ προσωπικά τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους αγαπώ, γιατί πράγματι είναι και καλά παιδιά και καταγράφουν την είδηση όπως είναι και όχι όπως θα θέλανε οι ίδιοι να είναι. Και επειδή όπως λέει μια παροιμία «Χωριό χωρίς μνήματα δεν έχει»,  έτσι και σε αυτό το επάγγελμα παρεισέφρησαν και πολλά άτομα που πιστέψανε ότι μπορούν να γίνουν οι «Τράγκες» της Κομοτηνής, σε δόξα και προπαντός σε πλούτο.
Έχουμε λοιπόν νοικοκύρηδες σοβαρούς και μετρημένους. Έχουμε όμως και «εκβιαστές» με την έννοια του… δώσε τόσα μην γράψω για σένα, και έχουμε και αυτούς που ξημεροβραδιάζονται έξω από γραφεία δημάρχων, αντιδημάρχων και γενικά στα γραφεία με  δημόσια πρόσωπα που και προβάλλουν το προϊόν τους με την έννοια  «Δώσε κάτι»… Αυτοί οι φτωχοδιάβολοι αν δεν πάρουν  κάτι,  τότε αρχίζουν και λένε παραμύθια που κατασκευάζει το αρρωστημένο τους μυαλό.
Δυστυχώς πολλαπλασιάζονται  επικίνδυνα και δεν είναι καθόλου καλό για την πόλη για τον τόπο μας. 

Ψηφίζουμε ό, τι μας λέει το ΣΥΣΤΗΜΑ

«Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα!Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί. Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. Καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. Δηλαδή τα κόμματα… Αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, δεν παράγει προσωπικότητες, δεν παράγει αξίες,  τις αποκλείει το ίδιο το σύστημα!!!»

Γιώργος Κοντογιώργης
Καθηγητής πολιτικής επιστήμης 
 
Το αποτέλεσμα;;; Γνωστό, αφού γέμισε ο τόπος σκουπίδια!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.