Η Ποιητικη Ισημερια επιστρεφει και γινεται… διεθνης
Η ποιητική ισημερία, μια πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Γλωσσολογίας ΤΕΦ – ΔΠΘ “+ΜορΦωΣη”, θα επιστρέψει ξανά στην Κομοτηνή, με τους διοργανωτές της να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτό που θεωρούν πια ιστορικό θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Την προαναγγελία της φετινής εκδήλωσης έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αντιπρύτανης του ΔΠΘ κ. Ζωή Γαβριηλίδου, σημειώνοντας πως η φετινή εκδήλωση θα είναι εξ αποστάσεως, επετειακή και διεθνοποιημένη.
Εν αναμονή λοιπόν της αφίσας και της επίσημης ανακοίνωσης, παραθέτουμε τις αφίσες από προηγούμενες ποιητικές ισημερίες, με την αφίσα της δεύτερης να είναι συλλεκτική καθώς ο Γιάννης Μπεχράκης είχε παραχωρήσει, χάρη στη μεσολάβηση του Νίκου Μαθιουδάκη την ιστορική αυτή φωτογραφία για τη δημιουργία της.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
