Νεο Διοικητικο Συμβουλιο και Εξελεγκτικη Επιτροπη για τον Συλλογο Επιστημων Μειονοτητας Δ. Θρακης

Την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Φιλία» η 34η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ακολούθησαν αρχαιρεσίες για τα νέα όργανα του Συλλόγου. Συνολικά ψήφισαν: 234 μέλη και προέκυψαν 17 λευκά, 1 άκυρο και 233 έγκυρα ψηφοδέλτια.

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν ως εξής:

 

Διοικητικό Συμβούλιο

Αχμέτ Καρά: 164

Σελμά Γύρογλου: 147

Λεϊλά Σαλήχογλου: 126

Μεχμέτ Μεμέτ: 125

Γιουξέλ Εσάτ: 115

Τουργούτ Χουσεΐν: 112

Μουσταφά Ισμαήλ: 102

Αλπέρ Κιγιτζί: 65

 

Εξελεγκτικη Επιτροπή

Γιουτζέλ Ντουρμούς: 124

Λεϊλά Κουράκ: 117

Σεχέρ Μεχμέτ Αλή: 111

 

Μετά από τα αποτελέσματα τα πρώτα επτά μέλη εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ως τακτικά μέλη και τα υπόλοιπα ως αναπληρωματικά μέλη, ενώ και τα τρία υποψήφια μέλη εξελεγησαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου.

 

Την 4η Φεβρουαρίου συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και επέλεξε ύστερα από ψηφοφορία τον Αχμέτ Καρά ως πρόεδρο του Συλλόγου, τον Τουργούτ Χουσεΐν ως αντιπρόεδρο, τον Μεχμέτ Μεμέτ ως Γενικό Γραμματέα και τον Γιουξέλ Εσάτ ως ταμία. Οι Σελμά Γύρογλου, Λεϊλά Σαλήχογλου και Μουσταφά Ισμαήλ παρέμειναν ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Την ίδια μέρα συνήλθε και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και επέλεξε μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη τον Γιουτζέλ Ντορμούς πρόεδρό της. Οι Λεϊλά Κουράκ και Σεχέρ Μεχμέτ Αλή παρέμειναν μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.