«Δωρο Χριστουγεννων» στις οικογενειες της Κομοτηνη που βρισκονται σε αναγκη

Από τους εθελοντές και τους φίλους του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

Χριστουγεννιάτικο bazaar, με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο, διοργάνωσε το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
 
Φίλοι και εθελοντές του Κέντρου διέθεσαν τις χειροποίητες δημιουργίες τους στο κοινό της Κομοτηνής, με στόχο τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις να  ενισχύσουν τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.


 
Διακοσμητικά, κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής, πλεκτά και γευστικότατες δημιουργίες στον πνεύμα των Χριστουγέννων, δια χειρός των εθελοντών και των φίλων του Κέντρου στόλισαν την αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων, η οποία κατακλύστηκε από συμπολίτες μας που έσπευσαν να ενισχύσουν την όλη διοργάνωση και τον σκοπό της.
 
Σύμφωνα με την κ. Μαρία Αραμπατζόγλου, εργαζόμενη στο Κέντρο Στήριξης της Κομοτηνής, το χριστουγεννιάτικο αυτό bazaar διοργανώθηκε με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού,  που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, καθώς όπως επεσήμανε «οι εθελοντές και οι φίλοι των παιδικών χωριών SOS Ελλάδος είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την όλη διοργάνωση, την οποία στηρίζουν με τις δημιουργίες τους, αλλά και πίσω από όλες τις δράσεις των Παιδικών Χωριών SOS που στηρίζουν συστηματικά».


 
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 και πλαισιώνεται από Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Αποτελεί τη μοναδική δομή στην ευρύτερη περιοχή που προσφέρει ολοκληρωμένες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στην κατεύθυνση της πρόληψης και είναι σε άμεση σχέση και συνεργασία με το αντίστοιχο Κέντρο του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.