Η Λινα Νικολακοπουλου στην Κομοτηνη
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής καλωσορίζει το νέο έτος παρέα με τη Λίνα Νικολακοπούλου σε μια συζήτηση και μια μουσική παράσταση με τίτλο «Η αγάπη 5 γράμματα»
Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου συζητά στην Κομοτηνή για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, τα «αδιέξοδα» αλλά και τα αισιόδοξα της εποχής μας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής στις 8:30 το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη.
Επίσης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης, στις 9 το βράδυ πρωτοπαρουσιάζονται νέα τραγούδια σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Δάφνης Αλεξανδρή σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Η αγάπη 5 γράμματα»
Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια σταθμούς από την ευρύτερη ελληνική δισκογραφία, τραγούδια που μας κράτησαν όρθιους και δυνατούς σε πολλά σκαμπανεβάσματα της σύγχρονης ζωής μας. Η ταυτόχρονη προβολή οπτικού υλικού από το κέντρο της πόλης στην οθόνη τονίζουν το ιδιαίτερο ύφος αυτής της παράστασης.
Ερμηνεύει η Αργυρώ Καπαρού
Συνοδεύει στο πιάνο ο Γιάννης Τσόλκας και στις κιθάρες ο Κώστας Νικολόπουλος
Σκηνοθεσία οπτικού υλικού: Κώστας Αυγέρης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου
Παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής
Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής 25310-37770, Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο 25310-84040
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
