Σημαντικη χορωδιακη συναντηση στην Καβαλα
Η 15η Διεθνής Χορωδιακή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Καβάλα, με συνεργασία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής νομού Καβάλας, της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού – Τουρισμού Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και του δήμου Καβάλας.
Φέτος συμμετέχει μια από τις πιο γνωστές διεθνώς χορωδίες, η Μικτή του Collegium Musicum του Βελιγραδίου, υπό τη διεύθυνση της πολυβραβευμένης μαέστρου Darinka Matics Marobics (τ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Τεχνών Βελιγραδίου).
Εκτός από τη Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής ν. Καβάλας, θα εμφανιστούν επίσης οι Χορωδίες «Βισάνθη» Νέας Ραιδεστού του δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης και «Ορεστίς» του Άργους Ορεστικού (με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της).
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο (7/5) στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας (7.30μμ) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
