Το ποταμι ενωνει

Ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ του 2002 φιλοδοξούν να παρουσιάσουν οι διοργανωτές του “NESTOS MUSIC RIVER” σε ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά μονοπάτια της χώρας. Στην περιοχή της Σταυρούπολης, δίπλα στο ποτάμι σε συνολικό μήκος 12 χιλιομέτρων η MUSIC HOUSE PRODUCTIONS με την συμπαράσταση του Δήμου Σταυρούπολης υπόσχονται τέσσερις ημέρες διασκέδασης με καλή μουσική και συγχρόνως ξένοιαστες ώρες δίπλα στο όμορφο τοπίο του Νέστου, τη θέα του δάσους, τις αμμώδεις παραλίες του ποταμού και τις καταπράσινες πλαγιές. Ελληνικά συγκροτήματα, Έλληνες και ξένοι D.J. θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περάσουν τέσσερις ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης.

«Βασισμένο στη φιλοσοφία, «Φύση, άνθρωπος και μουσική» το NESTOS MUSIC RIVER θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της φύσης και της μουσικής να διασκεδάσουν για τέσσερις συνεχείς ημέρες με συγκροτήματα και γνωστούς Djs από Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνδυασμό με το όμορφο τοπίο του Νέστου», τονίζει ο κ. Στράτος Λαχανάς, εκπρόσωπος των μουσικών σχημάτων. «Στόχος μας είναι διασκεδάσουμε όλοι μαζί με ατελείωτη μουσική μέρα και νύχτα και με πλήθος φυσικών δραστηριοτήτων. Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας».

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να κάνουν ό,τι καλύτερο ώστε η διοργάνωσή τους να ξεπεράσει και αυτή του Άρδα. Εξάλλου η περιοχή προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες. Το παρθένο δάσος και τα δέντρα που βρίσκονται εκεί πολλά χρόνια, δίνουν την ευκαιρία για εκδρομές. Ο ποταμός Νέστος που διασχίζει την μικρή πεδιάδα που βρίσκεται μέσα στα φαινομενικά ατελείωτα βουνά της οροσειράς της Ροδόπης προσφέροντας ένα μαγευτικό τοπίο για να διεξαχθεί ο νέος μεγάλος μουσικός θεσμός που θα ξεχωρίσει στα καλοκαιρινά πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδος, διατίθεται για κατάβαση του ποταμού με canoe Kayak. Από την άλλη πλευρά, η περιοχή γύρω από τη Σταυρούπολη έχει πληθώρα αρχαιολογικών ευρημάτων από την εποχή της μακεδονικής κυριαρχίας. Στο χωριό των Κομνηνών, υπάρχει ο μεγαλύτερος υπόγειος θολωτός μακεδονικός τάφος της Δυτικής Θράκης, που θεωρείται και ο πιο εντυπωσιακός της Δυτικής Θράκης.

Στον χώρο της διοργάνωσης θα διατίθεται χώρος για κατασκήνωση (με ιατρείο, νερό, WC, ντους) όπως επίσης περίπτερα που θα προμηθεύουν τρόφιμα, αναψυκτικά κ.τ.λ. Επίσης, ειδικό περίπτερο με είδη κατασκήνωσης, σκηνές, κ.τ.λ. Τέλος, έχουν επιλεγεί χώροι στάθμευσης οχημάτων, οι οποίοι θα επιτηρούνται από security.

Ένα όνειρο ετών που πραγματοποιείται επιτέλους. Ένα όνειρο που δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε την περιοχή του Νέστου, την ομορφιά της αλλά και να περάσουμε καλά. Από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου ο Νέστος και η Σταυρούπολη μας περιμένουν.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.