Διημερη επισκεψη στον Εβρο πραγματοποιει ο Ανδρεας Λοβερδος

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος στον Έβρο. Το πρόγραμμα του κ. Λοβέρδου είναι το εξής:

Σάββατο 28/9
10.30: Αλεξανδρούπολη, συνάντηση με το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λεωφόρος Δημοκρατίας 307, απέναντι από το Δημαρχείο.
12.30: Σουφλί. συνάντηση στην Ένωση επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Σουφλίου με τα μέλη και τον πρόεδρο της ένωσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Το Κουκούλι» και επίσκεψη στο μουσείο μετάξης.
17.30 Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Έβρου, στα γραφεία της Έ.Α.Σ. Αλεξανδρούπολης 2ο χλμ Αλεξανδρούπολης-Φερών.

Κυριακή 29/9
11.30 Εκδήλωση στην Ορεστιάδα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα
14.00 Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης στην Ορεστιάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.