«Η Κυβερνηση εκδηλωνει εμπρακτα το ενδιαφερον της για την περιοχη μας»
Σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην πόλη μας την Παρασκευή το πρωί, αλλά και του κυβερνητικού κλιμακίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Γιώργος Πεταλωτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποδεικνύουν καθημερινά και έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον τους για την Περιφέρεια. Όπως ήδη γνωρίζετε, την περιοχή μας θα επισκεφθεί την Παρασκευή κλιμάκιο Υπουργών της Κυβέρνησης με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό ώστε να διαπιστωθούν και να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας.
Εμείς από την πλευρά μας, πάντα αντιμετωπίσαμε τα θέματα της περιοχής μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με τον πλέον αρμόδιο τρόπο, μακριά από τυμπανοκρουσίες, μεγαλοστομίες και ανέξοδους λαϊκισμούς που τίποτα τελικά δεν προσέφεραν. Συνεχίζουμε, αθόρυβα και μεθοδικά να δουλεύουμε για το καλό της περιοχής και των συμπολιτών μας, με στόχο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα αλλά και να αναδείξουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας. Λειτουργούμε τελείως αντίθετα με τις πελατειακές τακτικές του παρελθόντος που και στη Ροδόπη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιήθηκαν δυνάμεις και συνειδήσεις για την κομματική ισχυροποίηση της ΝΔ. Μια τακτική που οδήγησε σε αποβιομηχάνιση, ομηρεία νέων ανθρώπων αναξιοκρατία και διαφθορά.
Στην πολύ σημαντική ημερίδα της 29ης Μαΐου θα αναλυθούν διεξοδικά μείζονα για την περιοχή μας ζητήματα, όπως ο σχεδιασμός της Πολιτείας για την ενέργεια και την ανάπτυξη και τα πλάνα των εν δυνάμει επενδύσεων. Η Κυβέρνηση εκδηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την περιοχή μας και έγκειται πλέον σε μας, τους πολίτες της Ροδόπης, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που ανοίγουν για μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής, με σεβασμό στον άνθρωπο.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
