Δυο νεες υποψηφιοτητες της Νεας Πορειας
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί το κορυφαίο Αυτοδιοικητικό Όργανο ενός Δήμου, στις αποφάσεις του οποίου υπάρχει ως κεντρική συνισταμένη η στόχευση να υλοποιηθούν τα οράματα, τα όνειρα, οι προσδοκίες, και οι παρεμβάσεις των Πολιτών ή των Φορέων που συναποτελούν όλους του επιμέρους κλάδους της Τοπικής Κοινωνίας.
Με βάση αυτή την κυρίαρχη στόχευση, ο Δήμαρχος κ. Τάσος Βαβατσικλής ως επικεφαλής της Δημοτικής Πανδημοκρατικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ολοκλήρωσε το εκλογικό ψηφοδέλτιο της Παράταξης, με την ανακοίνωση των δύο υπολειπόμενων υποψηφιοτήτων, μιας για το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και μιας για το τοπικό συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Γρατινής.
Η υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο αφορά στην συνδημότισσα Ευστρατία Αϊβατσίδου – Κελεποσίδου, και η υποψηφιότητα για το τοπικό Συμβούλιο Γρατινής στον συνδημότη Περικλή Παλιάτσο.
Η Ευστρατία Αϊβατσίδου – Κελεποσίδου γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Είναι οικοκυρά, παντρεμένη και μητέρα με δύο κόρες. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου της συνοικίας «Ρέμβη», με πολύχρονη συμμετοχή και δραστηριότητα στις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι μέλος της ΧΕΝ Κομοτηνής.
Διακρίνεται για την φιλεργατικότητά της και εκδηλώνει μεγάλη προθυμία συμμετοχής και προσφοράς σε όλα όσα συντελούν στην αναβάθμιση, στην άνοδο και στην καταξίωση του κοινωνικού ρόλου και του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Γρατινής είναι ο Περικλής Παλιάτσος. Υπάλληλος της Γ΄ΔΕΚΕ Κομοτηνής. Διαμένει μόνιμα στην Γρατινή.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
