Νεκρολογια στη μνημη ενος σημαντικου Θρακιωτη

Τ

ελέστηκε την Κυριακή 19/9/2004 μετά την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αλησμόνητου Απόστολου Καρδίμη, διευθυντή της ΑΤΕ Ιάσμου, από την σύζυγό του Μαρία Καρδίμη και τα παιδιά του Θεοφάνη , Βασιλική, τους γονείς του Δημήτρη και Μαριγώ και τον αδελφό του Χρήστο, παρουσία όλων των συγγενών, φίλων του, συναδέλφων και όλων των ανθρώπων που τον θυμούνται με πολύ αγάπη ως τον άνθρωπο της αγροτιάς, τον άνθρωπο που μπορούσε να προσφέρει από το περίσσευμα της καρδιάς του στον καθένα.

Τον άνθρωπο που έκανε δικό του το πρόβλημα των άλλων, μέχρι να το λύσει και να χαρίσει το χαμόγελο και πάλι στα χείλη των δοκιμαζόμενων συμπολιτών του.

Γεννήθηκε στην Νέα Ανδριανή το 1949. Εκεί τελείωσε και το Δημοτικό Σχολείο.

Στην συνέχεια φοίτησε στο Οικονομικό Γυμνάσιο Κομοτηνής και το 1967 πέτυχε στην Ανώτατη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την 23-9-1977 πέτυχε στις εξετάσεις και προσλήφθηκε ως Διοικητικός οικονομικός υπάλληλος της ΑΤΕ στο κατάστημα Σαπών.

Υπηρέτησε σε όλα τα καταστήματα της ΑΤΕ, ήτοι στις Σάππες, Ξυλαγανή, Κομοτηνή και Ίασμο όπου μετέβη έχοντας πάρει το βαθμό του Διευθυντή.

Υπηρέτησε όλα τα τμήματα της Τράπεζας, με αποτέλεσμα να είναι γνώστης όλων των αντικειμένων της δουλειάς του και να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί ταχύτητα τα αιτήματα των αγροτών.

Οι αγρότες όλου του Νομού Ροδόπης έχουν να θυμηθούν κάτι από την γενναιοδωρία της ψυχής του, την εξυπηρέτηση που παρείχε για την επίλυση των προβλημάτων τους, όπως οι ίδιοι άλλωστε με πολύ αγάπη το αναφέρουν, ενθυμούμενοι τόσο την καλοσύνη του όσο και το ενδιαφέρον που έδειχνε για κάθε αίτημά τους.

Καθημερινά το γραφείο του ήταν γεμάτο από αγρότες οι οποίοι απευθυνόταν στον ίδιο επιβεβαιώνοντας ότι το χαρακτηριστικό γνώρισμά του ήταν η ανθρωπιά που ταυτίστηκε τελικά στην τοπική κοινωνία με το όνομα Απόστολος Καρδίμης.

Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.