Αρης Γιαννακιδης: «Εργα πνοης και ρεαλιστικο προγραμμα για ενα καλυτερο μελλον στη Ροδοπη»
Εξαιρετικά θερμή σε εκδηλώσεις ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι των οικισμών του Θρυλορίου, Διώνης, Κρωβύλης, Ασκητών και Στρύμης στον υποψήφιο Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2002.
Ο υποψήφιος Νομάρχης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των κατοίκων και επανέλαβε την προσωπική δέσμευσή του για την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού προγράμματος έργων και δράσεων, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της υπαίθρου και αύξηση του εισοδήματός τους.
Ο υποψήφιος Νομάρχης εξάλλου έκανε αναφορά και στα νομαρχιακά έργα της τελευταίας τετραετίας, που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή και της δίνουν νέα προοπτική. Τέτοια είναι:
Η κατασκευή του φράγματος Ασκητών και η εκπόνηση μελέτης για τα δίκτυα διανομής και τον φορέα διαχείρισής τους.
Η κατασκευή της Επ. Οδού Κρωβύλης – Πετρωτών.
Η αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν στο δρόμο Κρωβύλη – Στρύμη – Διώνη – Ασκητές από τις εργασίες κατασκευής της Εγνατίας Οδού.
Η ολοκλήρωση του Σταθμού Βιολογικού Καθαρισμού της ΒΙΠΕΤΒΑ που βελτίωσε σημαντικά τη διάθεση των υγρών αποβλήτων της Βιομηχανικής Περιοχής
– Η δημιουργία νηπιαγωγείου στην Κρωβύλη ,σε συνεργασία με το Δήμο Σαπών
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους κατοίκους εξετάστηκε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του νερού ψύξης του πύργου της ΔΕΗ για τις ανάγκες άρδευσης των χωραφιών.
Εκτενής συζήτηση έγινε επίσης και για την ανάδειξη και αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Κρωβύλης για τον δημιουργία θερμοκηπιακών μονάδων ή άλλων επενδύσεων στη γεωργία.
Ο υποψήφιος Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης τόνισε και την στήριξη που έδωσε η νομαρχία στους πολιτιστικούς συλλόγους των οικισμών για τη στέγαση και τις δραστηριότητές τους, επισημαίνοντας ότι για τον συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» βρίσκεται «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
