Μαιμου ερανο εκανε 73χρονος στην Ξανθη

Συνελήφθη στις 23-1-2015 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 73χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και απάτη.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 73χρονο, διότι διέθεσε προς πώληση σε 37χρονο, ένα ημερολόγιο πανελλήνιου συνδέσμου, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο.

 

Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, προέκυψε ότι ο δράστης, την 22-1-2015 το απόγευμα, πούλησε ακόμη ένα ημερολόγιο σε έναν 42χρονο.

 

Στην κατοχή του 73χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 2 μπλοκ αποδείξεων

• 52 ημερολόγια

• το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.