«Εκτος εαυτου» βγηκε 60χρονος οταν εμαθε οτι του εκοψαν επιδομα
Συνελήφθη στις 11-12-2014 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, 60χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και κακόβουλη βλασφημία.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 60χρονος μετέβη στο Δήμο Δράμας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αναστολή χορήγησης επιδόματος που λάμβανε. Εκεί, εισήλθε στο γραφείο του διευθυντή της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, όπου και εξύβρισε τον ίδιο και τα Θεία, τον απείλησε και τον χτύπησε με μια ομπρέλα, διαταράσσοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας.
Κατόπιν σχετικής καταγγελίας του περιστατικού, οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
