Γευμα προς τιμη των εργαζομενων στην καθαριοτητα του Δημου Κομοτηνης
Το Πνευματικό Κέντρο του Ναού της Του Θεού Σοφίας άνοιξε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων όχι για να δεξιωθεί επιφανείς και επισήμους αλλά τους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου Κομοτηνής.
Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μητροπολίτη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα σχολιάζοντας πως είναι από τις ελάχιστες φορές που κάποιος δημόσιος φορέας τους τιμά και αναγνωρίζει το έργο ενός ίσως από τα πιο παρεξηγημένα αλλά παράλληλα και σημαντικά όσο αφορά στη δημόσια υγιεινή επαγγέλματα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ζηλούδης, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου αλλά και ο Διευθυντής της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προβλήματά τους στον Μητροπολίτη και του χαρίσουν μινιατούρες των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων που βρίσκονται στην πόλη, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Ζηλούδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πρωτόγνωρη αυτή τιμητική προσφορά και του δώρισε χαρακτικά έργα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Τέλος, με τη σειρά του ο Μητροπολίτης εξήρε την προσφορά των εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας και τους ευχαρίστησε εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας για το έργο τους.
Επιμέλεια: Χρήστος Λαγαρίας
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
