4η Αγωνιστικη Α1 κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Το Σάββατο συνεχίζεται η «δράση» στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής με την 4η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια. 
 
Στο Νέο Σιδηροχώρι θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Αστέρα Αιγείρου, με τις δύο ομάδες να θέλουν και οι δύο το τρίποντο για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία.
 
Το αήττητο της σερί επιθυμεί να συνεχίσει και η έτερη ομάδα της κορυφής η Δόξα Προσκυνητών που στο γήπεδο της θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξυλαγανής στο τοπικό γειτονικό ντέρμπι που αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο. 
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Σάκη Δανίδη  πλέον ‘’μαέστρο’’ εντός και εκτός γηπέδου  μετά το διπλό στον Μίσχο θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα απέναντί στον Ορφέα Στρύμης, αφού κάποιο ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα τον αφήσει πολύ πίσω στο κυνήγι της πρωτιάς. 
 
Άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι θα δούμε στον Σώστη, όπου η Δόξα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα θέλει την νίκη απέναντί στην ποιοτική Ελπίδα Σαπών.
 
Τους πρώτους του φετινούς βαθμούς θα κυνηγήσει ο Α.Ο. Νέας Καλλίστης στην έδρα του κόντρα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων ο οποίος μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δίγκα την προηγούμενη αγωνιστική θα έχει στον πάγκο του τον Τάσο Μπόζη.
 
Τέλος στις Σάπες στο ντέρμπι των ουραγών Ηρακλής και Αετός Μίσχου θα παλέψουν για την νίκη και για τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της A1΄κατηγορίας

Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξυλαγανής – Ρόιδος, Χούσκογλου, Μωραΐτης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αστέρας Αιγείρου – Τοπούζης, Μπερμπέρ, Ευγενίδου
Δόξα Σώστη – Ελπίδα Σαπών – Δρακίδης, Δημητριάδης, Σαμουρκασίδης
Α.Ο. Νέας Καλλίστης – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κουμπαράκης, Γιασάρης, Ραΐφ
Ηρακλής Σαπών – Αετός Μίσχου – Τσιαβδαρίδης, Μπαλάφας, Κορομπέλης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Στρύμης – Χαμαλίδης, Κοτσαρίδης, Τανανάκη
Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 16:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.