Για κλοπη συνεληφθη 29χρονη στην Καβαλα

Συνελήφθη στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, για κλοπή.
Ειδικότερα, η 29χρονη, το πρωί της ίδιας ημέρας, στη λαϊκή αγορά, αφαίρεσε, το πορτοφόλι 66χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, πλην όμως έγινε αντιληπτή από περίοικο και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι την 3-7-2012 είχε αφαιρέσει, από τον ίδιο χώρο, 400 Ευρώ από 74χρονο ημεδαπό.
Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

64χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Στο 6ο χλμ Επαρχιακής Οδού Καμαριώτισσας – Θερμών Σαμοθράκης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.
Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας σε οικία σε χωριό της Ροδόπης

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κομοτηνής, μια απόπειρα ληστείας, που είχε διαπραχθεί, το απόγευμα της 16-8-2012 σε οικία, σε χωριό της Ροδόπης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ενός 36χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.
Αναλυτικότερα, ο 36χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξε την οικία 76χρονου ημεδαπού και μόλις έγιναν αντιληπτοί από αυτόν τράπηκαν σε φυγή. Κατά την διαφυγή τους ο 36χρονος χτύπησε με μαχαίρι τον 76χρονο, τραυματίζοντας τον ελαφρά.
Σημειώνεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Σύλληψη 42χρονου για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές

Συνελήφθη στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές.
Ειδικότερα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 42χρονος, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, προκάλεσε αρχικά φθορές στη φωτεινή επιγραφή πρατηρίου υγρών καυσίμων, σε χωριό της Δράμας και στη συνέχεια, με αναπτήρα, προκάλεσε πυρκαγιά στην καμπίνα Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου (βυτιοφόρου), το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο του πρατηρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.