Φαρσα στο ΙΚΑ Καβαλας

Φαρσέρ αναστάτωσε στις 28 του Φλεβάρη τις υπηρεσίες και το κοινό στο ΙΚΑ Καβάλας, καθώς με δύο τηλεφωνήματά του περίπου στις 11 το πρωί, ισχυρίστηκε πως είχε τοποθετήσει βόμβα στα γραφεία που μισθώνει το Ίδρυμα δήθεν ως εκδίκηση για την καθυστέρηση έκδοσης της σύνταξής του.
Επικράτησε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που εκτιμώντας την κατάσταση αποφάσισε να εκκενωθούν τρεις όροφοι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία και να γίνει προσεκτικός έλεγχος των χώρων –ακόμα κι από αστυνομικό σκύλο. Τελικά, η κινητοποίηση αποδείχθηκε άσκοπη, αφού καμία βόμβα δεν βρέθηκε στους χώρους του ΙΚΑ, ενώ προκλήθηκε μεγάλη ταλαιπωρία του κοινού που είχε σπεύσει, επειδή ήταν τελευταία μέρα του μήνα για πληρωμές ασφαλίστρων, ρυθμίσεων και ανανεώσειων βιβλιαρίων Υγείας.

Eλεύθερος ο 12χρονος που πυροβόλησε θανάσιμα τον 7χρονο ξάδερφό του

Θεραπευτικά και αναμορφωτικά μέτρα για τον 12χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο Λιμνοχώρι Ηράκλειας, τον 7χρονο εξάδελφό του, διέταξε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Σερρών. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σερρών, μαζί με τους γονείς του οι οποίοι κατηγορούνται για αμέλεια και εναντίον τους διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για την εποπτεία του παιδιού τους.
Παιδί και γονείς αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Λιμνοχωρίου που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το παιχνίδι των δύο παιδιών επισφραγίστηκε με ένα τραγικό τέλος στερώντας από μια οικογένεια το μοναχοπαίδι τους και καταδικάζοντας τη δεύτερη σε ένα ισόβιο πένθος.

Χωρίς θύματα η πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην Κερκίνη

Σε περιορισμό τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Μορφή, στην Κερκίνη Σιντικής. Οι καπνοί από τη φωτιά οδήγησαν τους ενοίκους του ξενοδοχείου, μεταξύ αυτών και 23 μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ Κολωνού και των 3 συνοδών καθηγητών τους, να βγουν έξω από το ξενοδοχείο. Από την πύρινη λαίλαπα καταστράφηκε ολοσχερώς ο πρώτος όροφος του ξενοδοχείου. Στην περιοχή έφθασαν άμεσα επτά πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Ποροίων, Σιδηροκάστρου, Σερρών, Νέας Ζίχνης και Μουριών, με 16 πυροσβέστες. Στο σημείο έφθασε και ο υποστράτηγος διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, Αργύρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως λόγω της άμεσης παρέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά δεν εξαπλώθηκε στην κατοικημένη περιοχή και περιορίστηκε στο ξενοδοχείο. Οι μαθητές μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, για τα αίτια της φωτιάς. Οι πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, για την πρόληψη και την αποφυγή της αναζωπύρωσης της φωτιάς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.