Βρηκε φακελο με χρηματα και τα παρεδωσε στην Ασφαλεια

Είθισται να γκρινιάζουμε συνεχώς για απαξίωση των ηθικών αξιών στις μέρες μας. Υπάρχουν όμως παραδείγματα ανθρώπων που δίνουν φως και ελπίδα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε. Συγκινητική και ανθρώπινη η κίνηση του συμπολίτη μας Γιώργου Κλωνίδη που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζούμε βρήκε φάκελο με ένα σεβαστό ποσό τον οποίο και παρέδωσε αμέσως στην αστυνομία.

 

Τον φάκελο είχε χάσει ο συμπολίτης μας Αχμέτ Μολά ο οποίος και ευχαριστεί τον Γιώργο Κλωνίδη για την κίνησή του αυτή.

 

Το συμβάν περιγράφει ο ίδιος ο Αχμέτ Μολά ως εξής: «Χθες συγκεκριμένα στις 10 το πρωί πήγα στην Τράπεζα για δουλειά μου. Τα χρήματα που μου περίσσεψαν τα έβαλα σε ένα φάκελο τον οποίο έβαλα στο μπουφάν του οποίου όμως οι τσέπες είναι πλάγια. Επέστρεψα στο μαγαζί μου με το μηχανάκι και κάποια στιγμή φαίνεται ότι έπεσε ο φάκελος ο οποίος περιείχε σεβαστό ποσοστό. Όταν γύρισα στο μαγαζί και αντιλήφθηκα ότι ο φάκελος έλειπε επέστρεψα στην Τράπεζα και ρώτησα αν τον είχαν βρει. Ψάξαμε στο δρόμο κάνοντας την ίδια διαδρομή τρεις και τέσσερις φορές. Επειδή δεν τα βρήκαμε πήρα τηλέφωνο στην ασφάλεια και ανέφερα την απώλεια. Το βράδυ στις 11 με πήραν από την ασφάλεια και με ρώτησαν πώς ήταν ο φάκελος, τι χαρτονομίσματα περιείχε

 

Αυτές τις ημέρες με αυτήν την οικονομική κρίση να βρεθεί ένας άνθρωπος συνομίληκός μου ο Γιώργος Κλωνίδης που είναι νοσοκόμος στο νοσοκομείο Κομοτηνής και να δώσει τον φάκελο με τα χρήματα στην ασφάλεια είναι συγκινητικό. Του έδωσα και εκεί συγχαρητήρια αλλά θέλω και μέσω της εφημερίδας σας να του δώσω συγχαρητήρια και να τον ευχαριστήσω πολύ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.