Επιθεση με μολοτοφ σε καφενειο στην Κομοτηνη
Τα επεισόδια οπαδών από ομάδες της Θεσσαλονίκης έφτασαν μέχρι την Κομοτηνή, καθώς ξημερώματα Πέμπτης, στέκι μία από τις δύο ομάδες χτυπήθηκε με μολότοφ της αντίπαλης. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.
Οι δύο μολότοφ, κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, τη στιγμή, που οι θαμώνες για καλή τους τύχη είχαν φύγει. Εκτός από τους θαμώνες στον πρώτο και δεύτερο όροφο του ίδιου κτιρίου, οι ένοικοι άκουσαν και ένιωσαν τα όσα συνέβησαν και όπως είναι φυσικό τρομοκρατήθηκαν.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν επεισόδια στην Κομοτηνή, από οπαδούς ομάδων ποτέ όμως δεν πήραν τέτοιες διαστάσεις. Στο παρελθόν Ηρακλειδης, έκλεψαν διάφορα αντικείμενα από περίπτερα της πόλης και τραυμάτισαν φίλαθλο στο γήπεδο.
Άλλο, περιστατικό αφορούσε χτύπημα σε καφενείο με πέτρα, χτύπημα το οποίο προφανώς προοριζόταν για τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα. Άλλωστε, και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ροδόπης Αργύρης Αργυρόπουλος, είχε βρεθεί σε σύσκεψη μαζί με το νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Δήμο Κοκμοτό, προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα μικροεπεισόδια οπαδών στην πόλη, πριν ξεφύγουν από τον έλεγχο.
Ο Γιώργος Πολυζωίδης αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης, που ρωτήθηκε σχετικά για το συμβάν, αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, προσωπικές διαφορές, καθώς δεν είναι συνηθισμένα τέτοια περιστατικά στην Κομοτηνή, ανέφερε ότι κι «εμείς το θεωρούμε μεμονωμένο περιστατικό, αλλά βρισκόμαστε στο στάδιο της προανάκρισης και δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους, σπάζοντας την τζαμαρία του καταστήματος.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
