Ο νεος χρονος εφτασε με κρυο και με χιονια
Νέα επιδείνωση του καιρού με την αλλαγή του καινούριου χρόνου, αφού από το βράδυ της Δευτέρας άρχισαν έντονες βροχοπτώσεις, ενώ την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε όλο το Νομό αλλάζουν το τοπίο.
Έτσι στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται με αλυσίδες, ενώ στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, αφού οι μεταβολές του καιρού καθιστούν την κίνηση στο οδόστρωμα ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Τα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης είναι σε επιφυλακή και παράλληλα ενημερώνεται η υπηρεσία των ΠΣΕΑ του Νομού για την επικρατούσα κατάσταση.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
