Αναβαλλεται η αυριανη διαμαρτυρια

Tην αναβολή της προγραμματισθείσας για αύριο κινητοποίησής της απεφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων συνεκτιμώντας την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε σε παγκόσμια κλίμακα. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία τονίζονται τα εξής:

«Συνήλθε στις 7.10.2001 έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση, ως αυτή διαμορφώθηκε και διαμορφώνεται, τις τελευταίες ώρες σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων σε παγκόσμια κλίμακα και ενόψει της αυριανής ένστολης διαμαρτυρίας των αστυνομικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συναισθανόμενο την σοβαρότητα της όλης κατάστασης και κύρια το ενδεχόμενο έκθεσης της Χώρας και της αρνητικής εκμετάλλευσης της διαμαρτυρίας των αστυνομικών της Χώρας, μολονότι το δίκαιο είναι με το μέρος τους, αποφάσισε την αναβολή της διαμαρτυρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας οφείλει ταυτόχρονα να τονίσει κατηγορηματικά και με κάθε έμφαση τα εξής:

Α. Περιμένει την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν οι αστυνομικοί της Χώρας να επιδείξει και η Κυβέρνηση και άμεσα να προχωρήσει στη λύση των προβλημάτων που απασχολούν αυτούς, με την επισήμανση ότι η Πολιτική και Αστυνομική ηγεσία έχει ήδη δεσμευθεί δημόσια και γραπτά για την ανάγκη λύσης αυτών και

Β. Αν η Κυβέρνηση δεν προχωρήσει στην επιδιωκόμενη λύση των δίκαιων αιτημάτων, τότε θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη, για το ό,τι θα επακολουθήσει και οι μόνοι που δεν θα ευθύνονται θα είναι οι αστυνομικοί, οι οποίοι αποτελούν τα μόνιμα και τα μόνα θύματα κάθε κατάστασης μέχρι σήμερα.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ζητά την κατανόηση όλων των συναδέλφων και ιδιαίτερα από αυτούς των απομακρυσμένων περιοχών που ήδη βρίσκονται καθ’ οδό για την Αθήνα και διαβεβαιώνει ότι με κάθε θυσία αν δεν υπάρξουν λύσεις στα προβλήματά τους, θα απαντήσει στην τυχόν αδιαφορία της Κυβέρνησης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.Α.Σ.Υ.

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Δημήτριος

Ο Γενικός Γραμματέας

Βουδούρης Κωνσταντίνος»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.