Περιμενοντας το 13ο μισθο
Από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου λειτουργούν με εορταστικό ωράριο τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής. Η αγορά έχει στολιστεί ενόψει των εορτών και περιμένει το αγοραστικό κοινό που αυτές τις μέρες κάνει έρευνα ενόψει του 13ου μισθού
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν με εορταστικό ωράριο λειτουργίας από τις 15 Δεκεμβρίου 2005 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2006. Έτσι, τις καθημερινές μέρες τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι και από τις 17.30 το απόγευμα μέχρι τις 21.00 το βράδυ. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι. Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι. Την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου και της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου από τις 9.00 το πρωί μέχρι 15.00. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2006.
Υποτονική η κίνηση
Υποτονική παρουσιάζεται μέχρι τώρα η κίνηση στην αγορά της Κομοτηνής, εφόσον ο κόσμος περιμένει το 13ο μισθό.
«Η αγορά ήδη έχει στολιστεί ενόψει των εορτών. Όλα τα μαγαζιά περιμένουν το αγοραστικό κοινό. Φυσικά, γίνεται η έρευνα από το κοινό διότι όλοι περιμένουν το 13ο μισθό», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Πέτρος Λιανουρίδης, ενώ τόνισε ότι η εξέλιξη της κίνησης θα φανεί από τα μέσα της επόμενης βδομάδας. «Από την Τρίτη ελπίζουμε να φτιάξουμε μια χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στην Ερμού, στη Βενιζέλου και στην κεντρική πλατεία της πόλης με τη μουσική που θα φροντίσει ο Δήμος».
Μαρία Παπαδοπούλου
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
