Ετοιμο το dvd για τα ΑμΕΑ
Το dvd για τα άτομα με αναπηρίες «Άμα θέλω μπορώ», που δημιουργήθηκε από το Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Κομοτηνής με την υποστήριξη του προγράμματος «ΝΕΟΛΑΙΑ» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, έχει αναπαραχθεί σε 3.000 αντίγραφα και σύντομα θα διανεμηθεί στους κατάλληλους αποδέκτες. Το διμηνιαίο τηλεοπτικό περιοδικό που έχει την υπογραφή του τηλεοπτικού παραγωγού Θανάση Παπαντωνόπουλου και μιας πλειάδας συνεργατών απευθύνεται σε άτομα με αναπηρίες, στο συγγενικό τους περιβάλλον και τους άμεσα ενδιαφερόμενους μέσα από τις ανάλογες υποστηρικτικές δομές.
Είναι μια αξιόλογη καινοτόμα πρωτοβουλία που φιλοδοξεί «να προσφέρει τις εναλλακτικές λύσεις, τις δυνατότητες και τα απαραίτητα μέσα για μια αρμονική, αξιοπρεπή, φυσιολογική ζωή».
Στο καταπληκτικό του εξώφυλλο συναντάμε ένα σκίτσο της Ευγενίας Τ., που παραπέμπει στα φτερά που ανοίγουμε όταν οι άλλες εκδοχές είναι κλειστές.
«Αφήστε μου τους δρόμους ανοιχτούς για να περάσω
Μπορεί να μην έχω τη δύναμη για να βαδίσω
Έχω όμως δυο φτερά για να πετάξω
Ανήκω στη γη αυτή και θα σας πείσω».
Μ.Α.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
