Στην Καβαλα αυριο ο γ.γ. Περιφερειας ΑΜ-Θ
Συνάντηση με Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών της γειτονικής Βουλγαρίας πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 4 Απριλίου 2002, στην πόλη της Καβάλας ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρης Παπαδόπουλος.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Ωκεανίς» και ώρα 6 μ.μ. ενώ κατά τη διάρκειά της ο κ. Παπαδόπουλος πρόκειται να ενημερώσει τους Ομολόγους του για τη δραστηριότητα της Βαλκανικής Επιτροπής, τους σκοπούς της, καθώς και την ανάγκη συμμετοχής των Περιφερειών της Βουλγαρίας στην προσπάθεια αυτή.
Εξάλλου, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2002 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Βαλκανικής Επιτροπής.
Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
• Η τωρινή Πολιτική κατάσταση των Βαλκανίων (το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης)
• Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Διεύρυνση, Συνοχή, Νέα Διακυβερνητική)
• Ο ρόλος της C.R.P.M. στις Ευρωπαϊκές πολιτικές
• Εσωτερικά θέματα της Επιτροπής.
Η συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Βαλκανικής Επιτροπής θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο «Ωκεανίς» στην πόλη της Καβάλας και ώρα 10 π.μ.
Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου της Βαλκανικής Επιτροπής θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
