Για ενα φορεμα αδειανο
Πόσο άραγε η νέα αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, θα εξασφαλίσει μεγαλύτερα έσοδα μεγαλύτερων εσόδων για τα δημόσια ταμεία…;
Με τις αφαιμάξεις που έχει υποστεί τους τελευταίους μήνες το εισόδημα όλων μας, αλλά και το γενικό κλίμα απαισιοδοξίας που διακατέχει την ελληνική κοινωνία, θα είναι αφελές ν’ αναμένει κανείς ότι η αγοραστική κίνηση θα πάρει ξαφνικά ανοδική πορεία.
Οι κερδοσκοπικές επιθέσεις δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι θα σταματήσουν τη στιγμή που και άλλοτε δεν πήραμε καλύτερο μάθημα από την προηγούμενη αύξηση του ΦΠΑ.
Το βλέπουμε και σε κάποια από τα «γνωστά άγνωστα» καταστήματα της Κομοτηνής. Το ξέρουμε όλοι. Φέτος δεν θα βάλουμε καινούριο φουστάνι στο γάμο της ξαδέλφης μας.
Θα φορέσουμε το περσινό, ελπίζουμε όχι άδειο από ένα σώμα που φοβάται και αγωνιά…
Το κράτος πρέπει να προστατεύσει τον καταναλωτή και όχι μόνο οι Ενώσεις Καταναλωτών, και φυσικά πρέπει και ο ίδιος να είναι υποψιασμένος.
Μάθημα Οικιακής Οικονομίας προτείνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ροδόπης κ. Αραμπατζής στην ενδιαφέρουσα συνομιλία του με τον ΠτΘ στο σημερινό φύλλο.
Συνειδητοποίηση και καταγραφή των αναγκών μας ήτοι. Έχω μία μαύρη φούστα. Τι θέλω για να τη συνδυάσω;
Έχω δυο κιλά κρεας, μέχρι να τελειώσει δεν θα πάρω άλλα δέκα για να… υπάρχουν… κ.ο.κ.
Μόνο με μαθήματα όμως δεν γίνεται προκοπή, χρειάζεται και κυβερνητική πρωτοβουλία απέναντι στην όποια κερδοσκοπία… μετά από τόσες αρπαγές, κάτι οφείλει και το κράτος να δώσει στον πολίτη… προστασία…
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
