Παραχωρησεις γηπεδων απο το Δημο Κομοτηνης σε ΤΕΦΑΑ και Συλλογο Αδιοριστων Γυμναστων

Με την ελπίδα πως την άνοιξη θα υποχωρήσει η πανδημία του κορωνοϊού και θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν

Στην έγκριση δύο αιτημάτων παραχωρήσεων αθλητικών χώρων, παρόλο που αυτή την περίοδο δεν λειτουργούν, με την προοπτική πως η πανδημία θα υποχωρήσει και θα μπορέσουν να δουν χρήση την άνοιξη, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Το πρώτο αίτημα προήλθε από το ΤΕΦΑΑ, και αφορούσε την έγκριση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του Κλειστού Γυμναστήριου του Δήμου Κομοτηνής και των ανοικτών γηπέδων τένις στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ. Οι χώροι θα χρησιμοποιηθούν από αυτό, για τη διεξαγωγή των δια ζώσης μαθήματων των φοιτητών του για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Η χρήση αυτών των χώρων, όταν καταστεί εφικτή θα γίνεται ανάλογα με πρόγραμμα για τις ώρες και ημέρες χρήσης των ανωτέρω εγκαταστάσεων, ενώ η διάρκεια της παραχώρησης χρήσης των ανωτέρω θα είναι έως τη λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-2021.

Το δεύτερο αίτημα έγινε από τον Σύλλογο Αδιόριστων Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής Νομού Ροδόπης, ο οποίος αιτούνταν τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του  γηπέδου τένις που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου για δυο έτη και των δύο περιφραγμένων γηπέδων τένις βόρεια του κλειστού γυμναστηρίου μετά τη λήξη της παραχώρησής τους στον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης ώστε να πραγματοποιούν τις προπονήσεις των αθλητών τους για δυο έτη.

Όσο αφορά το πρώτο γήπεδο που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου, εγκρίθηκε η παραχώρησή του έως την 30η Ιουνίου 2021. Για τα γήπεδα βόρεια του Κλειστού Γυμναστηρίου ο Σύλλογος θα πρέπει να επανέλθει με νέα αίτηση μετά τη λήξη της παραχώρησής τους στον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.