Παρουσιαση των μεταγραφων και των εμφανισεων της ομαδας απο την ΠΑΕ Πανθρακικος

Πράσινη με μικρό καρό η κλασική στολή, επιστρέφει και η λευκή, με τις φανέλες να φέρουν τη «σφραγίδα» της ΝΙΚΕ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου στο κατάστημα της NIKE στην Κομοτηνή, παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις-οι στολές  που θα φοράει η ομάδα του Πανθρακικού την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 καθώς και τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλοί νεαροί φίλαθλοι της ομάδας. Ο Πανθρακικός παρουσίασε τις δύο φετινές του εμφανίσεις-στολές, την κλασική πράσινη με μικρό καρό και τη λευκή, που επιστρέφει έπειτα από μερικά χρόνια. Οι φανέλες φέρουν τη «σφραγίδα» μιας εκ των κορυφαίων εταιριών αθλητικού ιματισμού, της ΝΙΚΕ, με την οποία η ομάδα συνεχίζει την άψογη συνεργασία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 
Στον ρόλο των μοντέλων αναφορικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας βρέθηκαν τα 8 καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο Βάλτερ Φερνάντεζ Μπαλούφο, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο Γιώργος Νικόλτσης, ο Τάσος Παπαχρήστος, ο Σάββας Μουδούρογλου, ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Βασίλης Γαβριηλίδης είχαν την πρώτη τους επαφή με τους φιλάθλους του Πανθρακικού, οι οποίοι από μικροφώνου παρουσιάστηκαν στον κόσμο. Ευχή όλων ήταν η σεζόν που ξεκινάει να είναι επιτυχημένη, με τους ίδιους, μάλιστα, να υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να στέκονται στο οικογενειακό κλίμα που συνάντησαν στην ομάδα.
 
 

Τα γενέθλια του Σοφιάν Σερφά

 
Παράλληλα, τους καινούριους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλωσόρισε ο αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος μίλησε έχοντας μαζί του την κορούλα του, Αθηνά, και ευχήθηκε υγεία και νίκες για την ομάδα, ενώ, εξέφρασε προσωπικά στον Σοφιάν Σερφά τις ευχές του, που τη μέρα της εκδήλωσης είχε τα γενέθλιά του. Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανθρακικού, Χοσέ Μάνουελ Ρόκα, έδωσε και αυτός το σύνθημα για μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

 

Κλήρωση με έπαθλο φανέλες και μπάλες

 
Κατά τη λήξη της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε κλήρωση και οι τυχεροί μοιράστηκαν φανέλες και μπάλες του Πανθρακικού, με την «υπογραφή» της ΝΙΚΕ.
 
Η ΠΑΕ Πανθρακικός ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και το κατάστημα της ΝΙΚΕ για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.