Η Ξανθια: Το 2ο Συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ και το opening club Lohan

Καλησπέρα, καλησπέρα…
 
(πάντα ήθελα να το πω αυτό όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης τότε που ήταν καλός και αμερόληπτος δημοσιογράφος).
 
Το ξέρω πως καθυστέρησα λίγο αλλά έπρεπε και εγώ κάποια στιγμή να μαζέψω τα καλοκαιρινά. Παρεμπιπτόντως θυμίστε μου να ζητήσω μια έξτρα θέση στην ηλεκτρονική στήλη του «ΠτΘ» για να σας μιλήσω για τα καλοκαιρινά μου και τις σειρές που είδα.
 
Έτσι λοιπόν πέρασα αγαπημένοι μου τις προηγούμενες μέρες. Μαζεύοντας τα καλοκαιρινά ρούχα, δοκιμάζοντας τα χειμερινά και νευριάζοντας, γιατί δεν τα χάνω αυτά τα κιλάκια που προσπαθώ εδώ και καιρό… και βλέποντας σειρές.
 
Απαρνήθηκα τον Μένιο, τα νέα, τις ειδήσεις και δίπλωνα, έπλενα, σιδέρωνα. Και σκεφτόμουν τι ωραία που είναι η ζωή χωρίς τον βομβαρδισμό των πληροφοριών. Τι ηρεμία;!
 
Ναι, εντάξει, θα με βρίσει η εκδότρια, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν να έχω πάρει 2 Xanax και μάλιστα όχι ένα πρωί, ένα βράδυ, αλλά και τα δύο μαζί και καθημερινά.
 
Τα περισσότερα βράδια, από την κούραση, κοιμόμουν. Τα τελευταία βράδια όμως, κάτι άλλαξε και έπαθα αυτό που παθαίνει κάθε γυναίκα που φτάνει τα σαράντα. Δεν κοιμάται και σκέφτεται.
 
Εγώ λοιπόν σκεφτόμουν πως λεφτά δεν έχω, γκόμενο, μάλλον, έχω αλλά όχι όπως θέλω, μάνα δεν ξέρω πότε θα γίνω κ.ο.κ. Πετάχτηκα και άνοιξα το tablet σκεπτόμενη πως δεν μπορεί κάτι θα μου αλλάξει την ψυχολογία.
 
Και ναι είχα δίκιο καθώς τις ημέρες που αποφάσισα να απομονωθώ όχι ένα αλλά δύο σημαντικά γεγονότα έλαβαν χώρα… 

Γεγονός Νο 1: 2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ 

Εκεί που μαζεύτηκαν όλοι αυτοί οι αριστεροί, που δεν φοράνε γραβάτες και ετοιμάστηκαν για την επανάσταση και για την έξοδο από τα μνημόνια. 

Γεγονός Νο 2: Εγκαίνια του Club Lohan 

Η Lindsay Lohan άνοιξε club στη χώρα μας! Η άμεση επιβεβαίωση των όσων συζητήθηκαν στο Γεγονός Νο.1. Δηλαδή οι επενδύσεις ήρθαν. Έρχεται η ανάπτυξη!!!
 
Κάθε σοβαρός άνθρωπος θα μπορούσε να βρει πολλά κοινά ανάμεσα στα δύο γεγονότα. Και ξεκινώ
 
1. Οι διοργανωτές ήταν μεθυσμένοι από χαρά!
Ο Αλέξης, κορίτσια και αγόρια, επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Σύριζα με 93,54%. Είναι προφανές πως στο συνέδριο μοίραζαν σφηνάκια τεκίλα και την άκουσαν λίγο, γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα τούτο δεν εξηγείται αλλιώς. Με μοναδική εξαίρεση τον Αλέξη, ο οποίος ως υπεύθυνος ηγέτης που πρέπει να είναι πάντα νηφάλιος, δεν ήπιε. Ωστόσο η αποδοχή τον έκανε εξίσου χαρούμενο.
 
Η Lohan τώρα … Να κάτι το ότι έχει club με το όνομα της, να κάτι που άλλαξε και δυο τρία Outfits, να κάτι που βρήκε τρόπο να ξεπεράσει σε δόξα πολλές star – βγήκε για τις πρώτες δηλώσεις της λίγο αναμαλλιασμένη, λίγο πρησμένη, λίγο σαν να έχει βλεφαρόπτωση, λίγο σαν να μην ήξερε που είναι- ήπιε κάτι παραπάνω για να γιορτάσει το γεγονός ότι δούλευε ολημερίς και ολονυχτίς για το Club.
 
2. Ήταν όλοι εκεί!!
Star και antistar, πρώην Πασόκοι, κάτι δεξιοί, κάτι πιο πολύ δεξιοί από τους δεξιούς. Κάποιοι αποτυχημένοι στην έως τώρα πολιτική τους καριέρα, που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους ξανά… – ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε- έως και συμμετοχές από το εξωτερικό. Από Ιταλία έως Ρωσία. Δεν ήταν βέβαια ο Ιγκλέσιας εκεί. Όχι ο Χούλιο, αυτός των Podemos. Θυμάστε;
 

Βέβαια ημι celebrities είχε και στη Lohan και μάλιστα πολλούς. Βλέπε Τζούλια Αλεξανδράτου, με χάλια μάσκαρα να σημειώσω, Τάσος Ποτσέπης που φώναζε «αγάπη μόνο» στην Μαριάννα Ντούβλη – ναι υπάρχει ακόμα – και στον Σπύρο Ρέβη. Κάτι σαν τα παρατράγουδα της Αννίτας δηλαδή. Τον #sixamenio δεν είδα μόνο και στεναχωρήθηκα.
 
3. Γίνανε τρομερές δηλώσεις!!!
Ο Καμμένος, ο οποίος ναι ήταν στο Συνέδριο, ξεκίνησε την ομιλία του με τη φράση «Συντρόφισσες και Σύντροφοι», ενώ ο Αλέξης δήλωσε πως «αποδείξαμε πως ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε». Εμένα να μου το θυμηθείτε και κάτι άλλο τους δίνανε εκτός από τεκίλα.
 
Η Lindsay από την άλλη είπε «Θέλω απλώς να δώσω χαρά στην Ελλάδα και να μετατρέψουμε την τωρινή κατάσταση που επικρατεί, από κακή σε καλή. Είχα πάντα καλές σχέσεις με το clubbing, οπότε είπα “γιατί να μην ασχοληθώ κι η ίδια;”».
 
Γιατί ως γνωστόν ένα club την ημέρα το Σόιμπλε τον κάνει πέρα!
 
Η μόνη διαφορά είναι πως στο συνέδριο του Σύριζα όλοι άκουγαν μαγεμένοι τον Αλέξη, αλλά η Lindsay, η καημένη, έπρεπε να φωνάξει “Everyone shut the f**k up, please”.
 
Που πας να επιβληθείς κούκλα μου χωρίς το ελληνικό ταπεραμέντο;!
 
Και για το σοβαρό ύφος της στήλης ετούτης…
 
Δεν περιγράφω άλλο…!
 
Με βαθύτατη εκτίμηση
Η Ξανθιά
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.