Tο νεο βιβλιο της Νατασας Γκουτζικιδου «Για σενα μονο»

Παρουσιάζεται στη Λέσχη Κομοτηναίων τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Το νέο βιβλίο της Νατάσας Γκουτζικίδου «Για σένα μόνο» θα παρουσιάσουν στην Κομοτηνή τα Βιβλιοχαρτοπωλεία ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ο Σύλλογος Εβριτών ν.Ροδόπης και οι εκδόσεις Μάτι. Η βιβλιοπαρουσίαση θα λάβει χώρα στη Λέσχη Κομοτηναίων (στο ισόγειο) τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Άση Κιούρα και η φιλόλογος Ρένα Σαμαρά-Μάινα ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίο της. 

Η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου 

H Nατάσα Γκουτζικίδου γεννημένη το 1980 στην Αθήνα, μοιράζει την καρδιά της μεταξύ Αθήνας και Διδυμοτείχου. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σήμερα διατηρεί την δική της επιχείρηση, ένα αναγνωστήριο για παιδιά Δημοτικού. Όπως συνηθίζει να λέει δουλεύοντας δίπλα στα παιδιά, διατηρείς και ο ίδιος την παιδικότητά σου. Βιβλία που έχει κυκλοφορήσει: «Ο χορός της νύμφης», 2016 εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική, «Βροχή πάνω στην πέτρα», 2014 εκδόσεις Μάτι, «Η Δανάη στο παλάτι του ήλιου», 2014 εκδόσεις Μάτι, «Δάκρυα από αλάτι», 2013 εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία, «Το μυστικό των αλόγων, η επιστροφή», 2013 εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία,  «Θυμήσου πόσα μου χάρισες…», 2012 Δυάς Εκδοτική, «Άγγελοι πολέμου», 2011 εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία, «Της φωτιάς και του έρωτα», 2010 εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία,  «Ο χορός της νύμφης», εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία, «Το μυστικό των αλόγων», 2007 εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Η Βίκυ, μια διακεκριμένη δημοσιογράφος, ξεκινά μια νέα ζωή μετά από ένα ταραχώδες διαζύγιο. Ο Μάνος, ένας πετυχημένος και γοητευτικός μουσικός, κυνηγάει τα όνειρά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
 
Τους ενώνουν τα ανέμελα καλοκαίρια των παιδικών τους χρόνων στον κοινό τόπο καταγωγής τους, σε ένα χωριό του Έβρου, και μια δυνατή συμπάθεια που δεν αργεί να μετατραπεί σε δυνατό έρωτα, ικανό να φέρει ξανά τα βήματα της Βίκυς στον τόπο που έκοψε το νήμα της ζωής για την καλύτερή της φίλη.
 
Ένα θανατηφόρο ατύχημα, πληγές που δεν λένε να κλείσουν, μια εξομολόγηση, μια αποκάλυψη, ένα ταξίδι στο Διδυμότειχο, περίεργα σημάδια από το παρελθόν και απόκοσμοι ήχοι στο πέτρινο κάστρο της πόλης θα φέρουν τη Βίκυ αντιμέτωπη με δύσκολες αποφάσεις αλλά και με έναν έρωτα που θα ταράξει συθέμελα τη μέχρι τότε τακτοποιημένη ζωή της, ενώ παθιασμένα και αχόρταγα φιλιά θα γεφυρώσουν ηπείρους και θα σβήσουν αμφιβολίες και ερωτηματικά. Όταν όμως το παρελθόν της Βίκυς ορμήσει βίαια στη ζωή της, θα βρεθεί να ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο, στην τρέλα και στη λογική, στον έρωτα και στο μίσος, ενώ απειλούν να καταστρέψουν τη σχέση της Βίκυς και του Μάνου.
 
Ποιες φωνές κρύβονται στα χαλάσματα; Μπορεί η αγάπη να αντέξει στον χρόνο, στην απόσταση και στα μυστικά; Κάποτε, ήταν ένας έρωτας. Ένα κάστρο κι ένα ποτάμι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.