Θερινο «διαλειμμα» για την ΚΛΑ και επιστροφη με την ταινια «Suntan»

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου

Καθώς η θερινή περίοδος προβολών της πλησιάζει προς το μέσον της, η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει ένα μικρό θερινό «διάλειμμα» μέχρι την Τετάρτη 3 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψει στις προβολές με την ταινία «Suntan». Όπως πάντα οι προβολές πραγματοποιούνται στις 22.00 στον θερινό κινηματογράφο Αλεξανδρούπολης «Φλοίσβος»
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον οι προβολές στο Φλοίσβο γίνονται με τη νεοαποκτηθείσα μηχανή προβολής DCP και η ποιότητα προβολής έχει αυξηθεί σημαντικά!! 

Η υπόθεση της ταινίας 

Ο Κωστής δεν είναι ένας συνηθισμένος σαραντάρης. Εσωστρεφής και μοναχικός, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική. Η καθημερινότητά του δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα την 19χρονη Αννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.
 
Αναμιγνύοντας κωμικά και δραματικά στοιχεία με το ερωτικό θρίλερ, ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος ολοκλήρωσε την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του («Bank Bang», «Wasted Youth»).
 
Info
Είσοδος
Άνεργοι, φοιτητές, νεανικό: 3 ευρώ
Μέλη ΚΛΑ: 4 ευρώ
Όλοι οι υπόλοιποι: 5 ευρώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.