Τριτη λωριδα «παιρνει» η βουλγαρικη κατευθυνση στη Νυμφαια

Όταν η κίνηση είναι αυξημένη ένας από τους διαδρόμους της ελληνικής κατεύθυνσης θα χρησιμοποιείται για την αποσυμφόρησή της

Τρίτη λωρίδα θα χρησιμοποιείται για τη διέλευση των οχημάτων που διέρχονται από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα στο Συνοριακό Σταθμό της Νυμφαίας όταν η κίνηση είναι αυξημένη, ώστε να διευκολύνεται και να επιταχύνεται η κίνησή τους.
 
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Νομάρχης του Κίρτζαλι κ. Ίλια Ίλιεφ στη Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία, αν η κυκλοφορία από τη βουλγαρική πλευρά είναι τόσο αυξημένη που αρχίζουν να σχηματίζονται μεγάλες ουρές, τότε ένα κομμάτι από την ελληνική πλευρά θα χρησιμοποιείται για την έξοδο από τη Βουλγαρία, ώστε η ροή να χωριστεί σε τρεις διαδρομές.
 
Μάλιστα τα αυτοκίνητα που προέρχονται από τρίτες χώρες, θα πρέπει να κατευθύνονται σε μια ξεχωριστή λωρίδα επειδή ο έλεγχος σε αυτά καθυστερεί περισσότερο, σύμφωνα με τον κ. Ίλιεφ.
 
Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει να αποσυμφορηθεί ο Συνοριακός Σταθμός, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα, όταν και μεγάλος αριθμός οχημάτων κινείται σε αυτόν, δημιουργώντας δυσκολίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.