Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

Η κωμική περιπέτεια «The nice guys» και «Η Αλίκη μέσα από τον Καθρέφτη» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει για αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού στα Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την ταινία κωμική περιπέτεια «The nice guys» από τον μετρ του είδους Σέιν Μπλάκ στη σκηνοθεσία και τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως επίσης και την περιπέτεια φαντασίας «Η Αλίκη μέσα από τον Καθρέφτη» που πιάνει το νήμα της ιστορίας της Αλίκης μετά την επίσκεψή της στη Χώρα των Θαυμάτων με τον Τζόνυ Ντεπ σε μια ακόμη εκπληκτική ερμηνεία.
 
Παράλληλα συνεχίζονται να προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη οι περιπέτειες των X-MEN της Marvell στο «X-MEN: Apocalypse» όπως και οι περιπέτειες των «Angry Birds» που απέκτησαν πλέον τη δική τους ταινία. Επίσης το σαββατοκύριακο θα προβάλλεται η σύγχρονη μεταφορά υπό μορφή animation του πολυδιαβασμένου Ροβινσώνα Κρούσου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

X-MEN: Apocalypse
 
Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.
 
Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη
 
Η Αλίκη ξυπνάει στη Χώρα των Θαυμάτων και πρέπει να ταξιδέψει σε έναν νέο μυστηριώδη κόσμο, ώστε να βρει ένα μαγικό σκήπτρο που μπορεί να σταματήσει τα δαιμονικά σχέδια του Άρχοντα του Χρόνου, πριν αυτός βάλει το ρολόι του μπροστά και μετατρέψει τη Χώρα σε έναν άγονο και άψυχο κόσμο. Με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, η Αλίκη πρέπει επίσης να ξεσκεπάσει μια συνομωσία που θέλει να τοποθετήσει την Ντάμα Κούπα πίσω στον θρόνο.
 
The nice guys
 
Λος Άντζελες, δεκαετία του 1970. Ο Χόλαντ Μαρτς είναι ένας νεαρός ντετέκτιβ, ενώ ο Τζάκσον Χίλι είναι ο ιδιωτικός του συνάδελφος που ποτέ δεν πιάνει την καλή. Οι δυο τους βρίσκονται να συνεργάζονται για την αναζήτηση ενός χαμένου κοριτσιού, και μαζί για την αυτοκτονία ενός πορνοστάρ, δύο υποθέσεις που αρχικά δεν έδειχναν να σχετίζονται. Η έρευνα τους θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη μιας ευρείας συνομωσίας.
 
Angry Birds: Η Ταινία
 
Ο Red (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

Μόνο σήμερα και αύριο

Ροβινσώνας Κρούσος
 
Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.