Ορκιστηκαν χθες 75 νεοι πτυχιουχοι του Τμηματος Οικονομικων Επιστημων

Γιορτή και πάλι χθες στην Κομοτηνή, αφού ένα από τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας ήταν η ορκωμοσία 75 νέων πτυχιούχων, αποφοίτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Η ορκωμοσία των νέων οικονομολόγων έγινε παρουσία του αναπληρωτή πρύτανη Φοιτητικών Θεμάτων και Εξωτερικών Υποθέσεων Νικολάου Αγγελούση και του Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Χρίστου Παπαθεοδώρου.
 
Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας περισσή ήταν η συγκίνηση και η χαρά των συγγενών των νεαρών πτυχιούχων, και μετά το πέρας κυριάρχησαν για μια ακόμη φορά τα γνωστά αναμνηστικά στιγμιότυπα της μεγάλης στιγμής της αποφοίτησης, αφού μαζί της μπαίνει τελεία στην ευφρόσυνη ζωή του φοιτητή κι αρχίζουν τα ιδιαίτερα δύσκολα της επαγγελματικής αποκατάστασης.
 
Στα της ορκωμοσίας και της χαράς όμως σήμερα, για την οποία μιλούν ευγλωττότερα οι φωτογραφίες του Studio Photo Art του Γιώργου Δάφνη και του Δημήτρη Μιμίκου!!!
 
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

Βαγγέλη συγχαρητήρια, Φώτη να τον χαίρεσαι!


Κι ανάμεσα στους 75 νέους πτυχιούχους κι ένας «δικός» μας άνθρωπος, ο γιος του Φώτη Πολίτη, φίλου και συνεργάτη μας για χρόνια, ο Βαγγέλης.
 
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία Βαγγέλη!!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.