Οι Θεσσαλονικεις “Kyma” ερχονται στο «Οχτω»

Αυτή τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 22:00

Οι “Kyma”, μία από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Καφέ Μπαρ «Οχτώ».
 
Αυτή τη Δευτέρα, 8  Φεβρουαρίου, οι «Κύμα», ήτοι οι Άγγελος Κεραμιδάς, Δημήτρης Κύρου, Γιάννης Γκουγκούμας, Χρήστος Γκουγκούμας και Σταύρος Θεοδωρίδης, ανεβαίνουν στην σκηνή του «Οχτώ» για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με προσεγμένες επιλογές από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, αλλά και δικά τους τραγούδια με σκοπό να αποδείξουν έμπρακτα, το μότο που τους ακολουθεί πως « η μουσική θέλει ψυχή».
 
Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη , την άνοιξη του 2008, οι “Kyma” κατέκτησαν με αργά αλλά σταθερά βήματα τη μουσική σκηνή της συμπρωτεύουσας, δημιουργώντας το δικό τους προσωπικό κοινό,  ενώ έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους fan base τόσο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στην πρωτεύουσα.
 
Παρέα καλών φίλων προπάντων και ύστερα συγκρότημα, oι “Kyma”  μας ταξιδεύουν με ερμηνείες, που βγάζουν το ένδυμα της ατμοσφαιρικότητας αλλά και επιδεικνύουν μια προσήλωση στα όρια του σεβασμού προς τη rock μουσική, αναδίδοντας μια αίσθηση ζεστή και άμεση, που είναι πλέον απαραίτητη στα πλαίσια της καθημερινότητας, μέσα από τη μαγεία της παρατήρησης και της ακουστικής.
 
Νέοι, ανερχόμενοι, φιλόδοξοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι. Με πειραματισμούς σε διασκευές, προσεκτικές επιλογές τραγουδιών, δυναμικές ερμηνείες, χιουμοριστική ανεμελιά, πάθος και ένταση όλα τα αρνητικά συναισθήματα που στις μέρες μας είτε το θέλουμε, είτε όχι προκύπτουν από την οικονομική κατάσταση του σήμερα, τα πάντα διαγράφονται στο όνομα της μουσικής! Πάντοτε υπάρχει λίγος χώρος και χρόνος για μια εναλλακτική προσέγγιση της ζωής μας λένε!
 
Εξάλλου, στο party της ζωής οι “Kyma” δίνουν το ρυθμό και εμείς ακολουθούμε!
 
Info:
Kyma the band live @ «Οχτώ»
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 22:00
Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο Παρατηρητής 94 fm, Ράδιο Δίαυλος 92,4 fm

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.