Τραγικη ιδιωτικουπαλληλικη συνειδηση!!!

Είμαι για ψώνια σε γνωστό σούπερ μάρκετ της Κομοτηνής τοπικών συμφερόντων. Και χωρίς να θέλω ακούω μια συνομιλία μιας υπαλλήλου του μάρκετ και μιας πελάτισσας.
 
Υπάλληλος του μάρκετ:
-Χθες πήγαμε στη Βουλγαρία και ψωνίσαμε από ένα σούπερ μάρκετ πολύ φθηνά.
Πελάτισσα:
-Έλα ρε τι μου λες; σώπα!!!
Υπάλληλος:
-Ναι, τι να σου πω; και τι δεν πήρα, γεμίσαμε με τον άντρα μου το αυτοκίνητό μας!!
Πελάτισσα:
-Μεγάλη διαφορά;
Υπάλληλος:
-Τους χυμούς 80 λεπτά, το τυρί τόσο, το κασέρι τόσο, το έτσι το αλλιώς κλπ
Πελάτισσα:
-Δηλαδή λες να πάμε και εμείς;;;;
Υπάλληλος:
-Δεν το συζητώ άμα θες την Κυριακή που δεν δουλεύω να πάμε μαζί…
 
Έτσι μου ήρθε να την αρπάξω από τα μαλλιά την αχάριστη και να την φτύσω που αντί να κοιτάξει να φέρει έναν πελάτη στο μαγαζί που τρώγει ένα κομμάτι ψωμί κοιτάζει πώς θα διώξει πελάτες για να μην κουράζεται.
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολλές φορές με τη δικαιολογία ότι κάποιος, υπάλληλος δεν πληρώνεται καλά!!!
 
Καλά κοπέλα μου… Και ποιος σε κρατάει με το ζόρι και δεν φεύγεις να βρεις αλλού δουλειά και καλύτερη και με πιο πολλά λεφτά!!!! Μερικές φορές θα πρέπει να ντρέπονται κάτι άνθρωποι σαν και του λόγου της.
Πάντως αν χρειαστεί ο καταστηματάρχης θα του τη δείξω για να ξέρει τι ανθρώπους έχει στη δούλεψή του και να τη στείλει στη Βουλγαρία να βρει δουλειά η άμυαλη…

Πάει η γνωστή μας μυρουδιά του ξύλου

Τις βραδινές ώρες όσοι κυκλοφορούν έξω στην πόλη μας, τούς έρχεται μια μυρουδιά αλλιώτικη, άγνωστη, ξεχασμένη. Μια ξεχασμένη μυρουδιά που για τους κάπως νεότερους είναι τελείως άγνωστη. Είναι η μυρουδιά του ξύλου από τις σόμπες και τα τζάκια που καίει ο κοσμάκης για να ζεσταθεί, τα τελευταία χρόνια. Όμως δεν είναι ότι καίνε ξύλα, αλλά είναι ότι καίνε ξύλα ό,τι βρουν, από παλέτες παλιές μέχρι πισσαρισμένα σανίδια, από λουστραρισμένα έπιπλα, με αποτέλεσμα η μυρουδιά να μην είναι σκέτη από ξύλο, αλλά μπερδεμένη και με ό,τι άλλο που σου καίει το λαιμό…
 
Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε ακόμα! 

Με τον Μητσοτάκη θα έχεις και δωράκι;

Μου λέει ένας φίλος προχθές. Μόλις βγει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, όλοι οι ψηφοφόροι του θα πάρουν από μια ηλεκτρική συσκευή δώρο από την SIEMENS.
 
Μπορώ να επιλέξω ό,τι θέλω; Εγώ ψυγείο δεν έχω, ή είναι προκαθορισμένο; Ε… στο κάτω κάτω δώρο είναι, ας είναι ότι να’ναι!!!
 
Λέτε να λένε αλήθεια ρε παιδιά; Να περιμένω ή όχι;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.