Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης

Διεξήχθησαν οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες

Την Τετάρτη4/2  διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.
Στις Σάπες η έκπληξη μέχρι στιγμής ς του κυπέλλου  ο Ηρακλής παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στον τελικό καθώς μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3  με την κάτοχο του θεσμού Δόξα Προσκυνητών.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 11΄με τον Βάσκο μα τον Ηρακλή να απαντάει στο 18΄με τον Πουρσανίδη που έκανε το 1-1.
Η Δόξα ξαναπήρε προβάδισμα στο 31΄με τον Κλή με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στο 38΄και πάλι με τον Πουρσανίδη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Η ομάδα των Σαπών στο 43΄θα πάρει προβάδισμα 3-2 με τον Λευκοβίτη με την  Δόξα Προσκυνητών όμως να ισοφαρίζει με τον Βάσκο στο 78΄σε 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται ο δεύτερος ημιτελικός στους Προσκηνητές με την Δόξα να έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά από την άλλη ο Ηρακλής φαίνεται ψυχωμένος και θα κάνει τα πάντα να πάει αυτός στον τελικό.
Στο Νέο Σιδηροχώρι η Δόξα έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό καθώς επικράτησε με 2-0 της Ελπίδας Σαπών η οποία έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Γκράνα.
Στο 20΄η γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι όταν σε μία ανύποπτη φάση όταν ο Παναγιωτόπουλος στον βηματισμό θα ακουμπήσει από πίσω τον Αγγέλη ο οποίος θα πέσει κάτω με τον διαιτητή κ. Γκράνα να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λεφής που ευστόχησε για το 1-0.
Στο 63΄η Δόξα θα διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Αμοιρόπουλο μετά από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Ελπίδας,  Αράπογλου.
Αν και η Δόξα έχει σοβαρό προβάδισμα με 2 γκολ ωστόσο στον επαναληπτικό αγώνα στις Σάπες η Ελπίδα θα τα δώσει όλα για την ανατροπή.
Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30 μ.μ.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων  της ημιτελικής φάσης
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Προσκυνητών 3-3
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών 2-0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.