«Δημητριαδης» ενα ονομα συνωνυμο με το ολοκληρωμενο νοικοκυριο

Τα πάντα για το σπίτι…! Μία φράση… χιλιάδες προϊόντα που το αποδεικνύουν και τα οποία σας περιμένουν στο κατάστημα Δημητριάδης που εδώ και δύο γενιές, σας προσφέρει στην κυριολεξία τα πάντα για την οργάνωση του νοικοκυριού σας και όχι μόνο.
 
Το κατάστημα Δημητριάδης, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αγχιάλου 1-5 αποτελεί εδώ και χρόνια τον σταθερό «σύμμαχο» κάθε νοικοκυράς και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον πλήρη και άρτιο εξοπλισμό του σπιτιού της, προσφέροντας είδη οικιακής χρήσης στην καλύτερη ποιότητα και κυρίως στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.
 
Από τον βασικό εξοπλισμό κάθε σπιτιού, ήτοι σερβίτσια, ποτήρια, κατσαρόλες, πλαστικά είδη, μέσα αποθήκευσης και συντήρησης, είδη καθαριότητας έως και διακοσμητικά που ομορφαίνουν τον χώρο σας, όπως κορνίζες, ρολόγια, πίνακες, λευκά είδη αλλά και είδης συσκευασίας απαραίτητα για την ενδεχόμενη μεταφορά τους.
 
Ασυναγώνιστο πλεονέκτημα του μαγαζιού το πρόσωπο πίσω από αυτό, ο κ. Ανέστης Δημητριάδης, ο οποίος με την πολυετή του εμπειρία πλέον στον χώρο αλλά και όλα τα μυστικά που του έχει διδάξει προτείνει πάντα το προϊόν εκείνο που θα καλύψει με τον καλύτερο αλλά και οικονομικότερο τρόπο τις ανάγκες σας. Μυστικά που έχει περάσει στον «μαθητεύσαντα» δίπλα του γιο του Θεόφιλο, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση.
 
Μία στάση στον «Δημητριάδη» θα σας πείσει!
 
Info
Import – Export «Δημητριάδης»
Αγχιάλου 1-5, Κομοτηνή
Τηλ: 2531031178

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.