Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

«Η γέφυρα των κατασκόπων» και το «The Hunger Games: Επανάσταση: Μέρος 2» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για τις ταινίες ««The Hunger Games: Επανάσταση: Μέρος 2» και «Η γέφυρα των κατασκόπων». Η πρώτη αποτελεί το τελευταίο μέρος της γνωστής πλέον τριλογίας  και η δεύτερη είναι ένα θρίλερ κατασκοπίας που αναμένεται να κερδίσει κοινό και κριτικούς. Άλλωστε τα ηχηρά ονόματα των συντελεστών της ταινίας προμηνύουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
Παράλληλα συνεχίζουν τη διαδρομή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Spectre» αλλά και το «Παραμύθι των Παραμυθιών», μια ταινία αφιερωμένη στον δημιουργό πολυαγαπημένων παραμυθιών,  τον Τζιανμπατίστα Μπαζίλε.
 
Τέλος για οικογενειακή έξοδο ενδείκνυνται οι ταινίες που θα προβάλλονται το σαββατοκύριακο ήτοι οι ταινίες «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία» και «Ξενοδοχείο για Τέρατα 2». 

Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

The Hunger Games: Επανάσταση: Μέρος 2

Με το έθνος του Πάνεμ να βρίσκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο, η Κατνίς ετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση με τον πρόεδρο Σνόου. Κοντά στους πιστότερους φίλους της, ξεκινάει την αποστολή με την Επαρχία 13 για ένα παράτολμο σχέδιο δολοφονίας του προέδρου της Κάπιταλ, ο οποίος έχει πλέον παθιαστεί με τον αφανισμό της.

Η γέφυρα των κατασκόπων

Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς, με τίτλο «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων. Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.
 
Spectre 

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον Τζέιμς Μποντ σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά τη Λουτσία Σκιάρα, την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο 007 διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση κι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Μαξ Ντένμπι, ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Μποντ και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ. Ο Μποντ στρατολογεί συγκαλυμμένα την Μάνεϊπένι και τον Q για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Μαντλίν Σόουν, την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White, ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου, η Μαντλίν καταλαβαίνει τον Μποντ με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν. Όσο ο Μποντ επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά. 

Το παραμύθι των παραμυθιών 

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχαν τρεις σπουδαίες γειτονικές αυτόνομες αυτοκρατορίες, η κάθε μια κι ένα ξεχωριστό Βασίλειο. Ένας εκ των βασιλέων ήταν ανεξέλεγκτα ηδυπαθής, ένας άλλος ζούσε αιχμάλωτος κάποιου ανεξέλεγκτου, άγριου ζώου, ενώ μια Βασίλισσα πνιγόταν από την ανεξέλεγκτη επιθυμία της να γίνει μητέρα. Περαστικές μάγισσες και μοιραίες νεράιδες, τρομακτικά τέρατα, δράκοι, αγγελιοφόροι του θανάτου και ακροβάτες συνθέτουν το φαντασιακό, οργασμικό σύμπαν του αριστοτέχνη Ματέο Γκαρόνε, δίνοντας ζωή στις περίφημες πολυδιαβασμένες ιστορίες του Τζιανμπατίστα Μπαζίλε, που ενέπνευσαν τους αδελφούς Γκριμ.

Μόνο σήμερα και αύριο

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία

Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι, με τον Τσάρλι Μπράουν, τον Σνούπι και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να μας καλωσορίζουν στην θεότρελη καθημερινότητά τους και το ξεκαρδιστικό αλλά και συγκινητικό, ταυτόχρονα, «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία». Στη νέα τους περιπέτεια, ο Σνούπι αντιμετωπίζει τον αιώνιο εχθρό του, ενώ ο Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά ενός κοκκινομάλλικου κοριτσιού – φυσικά, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλανε και οι μπελάδες έρχονται!
 
Ξενοδοχείο για τέρατα 2

Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο ξενοδοχείο του κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Ντένις, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, όσο η Μάβις λείπει στα πεθερικά της με τον Τζόνι και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο για Τέρατα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.