Διπλη ορκωμοσια… διπλη η χαρα για το Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης

65 απόφοιτοι του Τμήματος Παρευξεινίων Χωρών και 116 απόφοιτοι του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης παρέλαβαν τα πτυχία τους

Όχι μία, αλλά δύο τελετές ορκωμοσίας «φιλοξένησε» χθες στις εγκαταστάσεις του το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
 
65 απόφοιτοι πλέον του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, πέρασαν το κατώφλι της Παλιάς Νομικής Σχολής, στο αμφιθέατρο της οποίας πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης, για να παραλάβουν τα πτυχία τους δια χειρός των υπερήφανων καθηγητών τους, που είδαν τους επί τέσσερα χρόνια «συνοδοιπόρους» τους στο ακαδημαϊκό τους ταξίδι να «αποβιβάζονται» έχοντας φέρει εις πέρας τον στόχο του όλου ταξιδιού.
 
Η τελετή έλαβε χώρα δίχως απρόοπτα, σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των πτυχιούχων να χειροκροτούν ακατάπαυστα κάθε έναν εξ αυτών, μοιράζοντας συγχαρητήρια και ευχές για την μετέπειτα πορεία τους.
 
Σχεδόν οι διπλάσιοι και συγκεκριμένα 116 ήταν οι απόφοιτοι του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τα φοιτητικά τους έδρανα με μία εντυπωσιακή τελετή που έλαβε χώρα στο κεντρικό αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης.
 
116 μεταξύ των οποίων και ο κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μόλις πριν από λίγες μέρες εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ. Ο κ.Τριανταφυλλόπουλος εμφανώς συγκινημένος για το επιτυχημένο τέλος μίας μακράς πορείας, έλαβε τα συγχαρητήρια καθηγητών, συγγενών και φίλων που ήταν παρόντες, όπως αντίστοιχα έπραξαν και οι υπόλοιποι μέχρι πρότινος συμφοιτητές του που παρέλαβαν τα πτυχία τους.
 
Χαμόγελα ευτυχίας, χαμόγελα ικανοποίησης, χαμόγελα αισιοδοξίας για τα όσα το μέλλον επιφυλάσσει για το σύνολο των νέων επιστημόνων που αποφοίτησαν χθες στους οποίους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, με το χαμόγελο αυτό να μην τους εγκαταλείψει ποτέ!
 
Συγχαρητήρια σε όλους!

Kάντε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δείτε και τις υπόλοιπες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.