Αγιασμος μετα μουσικης και εδεσματων

Για τον Μορφωτικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θράκης

Με ένα παραδοσιακό σαρακατσάνικο γλέντι στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα έξω από την Πολιτιστική του στέγη, επί της οδού Αγίου Γεωργίου, γιόρτασε φέτος την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς της Σχολής Χορού του ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων.
 
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής η διοίκηση, τα μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου παρευρέθησαν στον Αγιασμό που τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ ακολούθως γλέντησαν μέχρι τελικής πτώσεως σε μία σαρακατσάνικη παραδοσιακή βραδιά, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Παναγιώτη Ούτου και εδέσματα για όλον τον κόσμο.

Γιώργος Νάκος «Μέσα από τον πολιτισμό δίνονται πολλά μηνύματα αισιοδοξίας εν μέσω της κρίσης που βιώνουμε»


Ο κ. Γιώργος Νάκος, πρόεδρος του Συλλόγου καλωσορίζοντας του παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου αλλά και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους χορευτές του Συλλόγου απευθύνοντας ευρεία πρόσκληση συμμετοχής στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως «μέσα από τον πολιτισμό δίνονται πολλά μηνύματα αισιοδοξίας εν μέσω της κρίσης που βιώνουμε».
 
Ο κ. Νάκος τόνισε επίσης πως στόχος του Συλλόγου είναι «να εμπλουτίσουμε και να εμφυσήσουμε την παράδοση μέσα από τα τμήματά μας» για να καταλήξει ευχόμενος καλή διασκέδαση σε όλους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.