Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

Με ταινίες δράσης στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής για τους λάτρεις της αδρεναλίνης

Όχι μία ούτε δύο άλλα τρεις είναι οι «πρωτοκλασάτες» ταινίες δράσεις που φιγουράρουν στις επιλογές των κινηματογραφόφιλων της Κομοτηνής για αυτή την εβδομάδα. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα προβάλλονται οι ταινίες «Hitman: Πράκτορας Νο 47» και «Fantastic Four», αμφότερες μεταφορές στη μεγάλη οθόνη, η μεν πρώτη από το γνωστό video game η δε δεύτερη από το κόμικ της Marvel. Την τριάδα των πολυαναμενόμενων ταινιών δράσης του καλοκαιριού συμπληρώνει η νέα είσοδος για αυτή την εβδομάδα, «Επικίνδυνη αποστολή: Μυστικό Έθνος» με τον Τομ Κρουζ φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Μια γοητευτική μίξη, των κλασικών πλέον, ταινιών «ριγκ» και μελοδράματος αποτελεί η ταινία «Ο Αριστερόχειρας» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και τον πολύπειρο Φόρεστ Γουίτακερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Για όσους θέλουν να απολαύσουν μία δροσερή έξοδο με πολύ γέλιο η ταινία «Ευχήσου και όλα γίνονται» αποτελεί επιλογή μονόδρομο, ενώ τέλος, η ταινία «Barbie η πριγκίπισσα και η ροκ σταρ» είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς φαν της μεγάλης οθόνης.
 
Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Επικίνδυνη αποστολή: Μυστικό Έθνος

Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, αδρεναλινικά ανθρωποκυνηγητά αέρος (Α400 αεροσκάφος), νερού (υποβρύχιες εγκαταστάσεις) κι εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι! 

Hitman: Πράκτορας Νο 47 

Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode που υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του. Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα. Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς τους, ο Πράκτορας No. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη. 

Το «Fantastic Four» είναι η νέα φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης και πιο παλιάς υπερ-ηρωικής ομάδας της Marvel. Πρωταγωνιστές της τέσσερις νεαροί που μεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν, ένα περιβάλλον στο οποίο τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα και οι Fantastic Four πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους και να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην σύμμαχό τους, που είναι πλέον εχθρός.

Ευχήσου και όλα γίνονται

Ο Νιλ Κλαρκ είναι ένας απλός δάσκαλος που ξάφνου ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να κάνει οτιδήποτε θέλει, αρκεί απλά να το ζητήσει. Η δύναμη αυτή, όμως, προέρχεται από μια ομάδα πανίσχυρων όσο και παλαβών εξωγήινων, οι οποίοι παρακολουθούν απειλητικά από το διαστημόπλοιο τους. 

Ο Αριστερόχειρας

Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του στο μποξ, χάρη κυρίως στην επιθετική κίνηση “southpaw”. Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε ατύχημα και εκείνος βυθίζεται στον εθισμό του στο αλκοόλ, χάνοντας την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να επιστρέψει στην κορυφή. O Μπίλι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…

Barbie η πριγκίπισσα και η ροκ σταρ

Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.