1η Θρακη Salsa Συναντηση απο τις 18 εως τις 20 Σεπτεμβριου στην Κομοτηνη

Alma Libre και Salsa La Vista ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα τριήμερο γεμάτο χορό και ενέργεια με πολλούς προσκεκλημένους

Ο πολιτιστικός σύλλογος Alma Libre και το στούντιο χορού Salsa La Vista, διοργανώνουν την πρώτη τους Θράκη Salsa Συνάντηση! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή ως ένα σημείο συγκέντρωσης της Βόρειας Ελλάδας από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. 3 ημέρες που υπόσχονται να μας χαρίσουν τρελό ξεφάντωμα με πολύ salsa, bachata, kizomba, reggaeton, zumba, tango, σε ένα non-stop πάρτι! Σε δύο μεγάλες αίθουσες, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής θα γίνουν όλα τα μαθήματα, σε ένα όμορφο θέατρο, στο Πολιτιστικό Κύτταρο Rex, θα παρουσιαστούν χορευτικές παραστάσεις και σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό καφέ – μπαρ, στη Λέσχη Κομοτηναίων, θα πραγματοποιηθούν τα πάρτι, σε τρία θεματικά δωμάτια, το σκοτεινό δωμάτιο, το δωμάτιο salsa και το chill out δωμάτιο!
 
Προσκεκλημένοι της πρώτης Θράκη Salsa Συνάντηση θα είναι ένα από τα πιο πρόσφατα προσκεκλημένα ζευγάρια σε διεθνή φεστιβάλ, ο Erkin Kula και η Selin από την Τουρκία και όχι τυχαία καθώς έχουν μεγάλη ενέργεια πάνω στη σκηνή με πολλές επαγγελματικές δεξιότητες και επίσης είναι πολύ καλοί στην διδασκαλία καθώς επίσης και οι Salsa La Vista, ο Eloy Corales (Ελλάδα) , ο Teo and Imbalanced Dance Team (Bουλγαρία / Eλλάδα), ο Ευγένιος Μαυρόπουλος (Dance Art Academy – Ελλάδα), οι Twins Dancers ( Eλλάδα), ο Χρήστος Τσάμπορας (Ελλάδα), Οι Salsa del Norte (Eλλάδα), η Βενετία Λασκαρίδη (Let’s Dance – Ελλάδα) και η Κέλλυ Ξακοπούλου (Step Up – Καβάλα – Ελλάδα).
 
Παράλληλα, στο μουσικό κομμάτι της Συνάντησης προσκεκλημένοι είναι μερικοί από τους καλύτερους Djs σε όλο τον κόσμο, οι Dj Dobcho, Dj Vihro και Dj Cortelis.
 
Info
Τιμές:
Full Pass: 49 ευρώ
Party Pass: 25 ευρώ
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτηση τους στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του Alma Libre στο facebook ή στο e-mail [email protected].

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.