Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

Η επιστροφή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στον «Εξολοθρευτή» και το τρίτο κεφαλαίο της «Παγιδευμένης Ψυχής» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

«Μεγάλες» επιστροφές και συνέχειες επιτυχημένων ταινιών «στιγματίζουν» το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Από τις ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζουν τις προβολές τους η ταινία «Jurassic World» που έχει κερδίσει το κινηματογραφόφιλο κοινό με τα οπτικά εφέ του, και η «γυναικεία» φάρσα Spy, με ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών. Από τις νέες εισόδους, αυτή που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι η επιστροφή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στο ρόλο, που τον καταξίωσε στον γαλαξία του Wollywood, του «Φύλακα», στην  αρχή μιας νέας τριλογίας του «Εξολοθρευτή».
 
Παράλληλα για τους λάτρεις των θρίλερ, αυτές τις μέρες γράφεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το τρίτο κεφάλαιο  των ταινιών «Παγιδευμένη Ψυχή» ενώ για όσους επιθυμούν να περάσουν ένα όμορφο οικογενειακό κινηματογραφικό απόγευμα η ταινία «Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις» είναι η καταλληλότερη επιλογή.
 

Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Εξολοθρευτής: GENISYS

Μια από τις σημαντικότερες και πιο εμπορικές περιπέτειες φαντασίας όλων των εποχών επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα και σε εντυπωσιακό 3D. Εγκαινιάζεται έτσι η αρχή μιας τριλογίας του «Εξολοθρευτή», με πρωταγωνιστή και πάλι τον «Φύλακα» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Τζέι Κόρτνεϊ στο ρόλο του Κάιλ Ρις που «ταξιδεύει» στο παρελθόν, και συγκεκριμένα σε ένα παραλλαγμένο 1984, για να προστατέψει τη μητέρα του Τζον Κόνορ, Σάρα (την «Καλίσι» της τηλεοπτικής επιτυχίας Game of Thrones), αλλά και να επανακαθορίσει το μέλλον.

Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3

Το τρίτο κεφάλαιο ξεκινάει ανάποδα, με αναδρομική ισχύ. Η ιστορία του προηγείται αυτής των δύο πρώτων ταινιών. Αυτή τη φορά είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι μιας καινούργιας οικογένειας και όχι πια της πολύπαθης οικογένεια Lambert. Και οι δύο, όμως, οικογένειες έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο κρύβουν ένα τρομακτικό μυστικό, το οποίο καλείται να ανακαλύψει η επίλεκτη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων με αρχηγό την Elise (Lin Shaye) και βοηθούς τους Tucker (Angus Sampson) και Specs (Whannell). Μια έφηβη κοπέλα (Stefanie Scott) έχει γίνει στόχος μιας άκρως επικίνδυνης απόκοσμης οντότητας που έρχεται από μια άλλη διάσταση. Ο πατέρας της (Dermot Mulroney) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει το κακό.

Jurassic World

22 χρόνια μετά την πρώτη, τρομακτική επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας, ερχόμαστε να ζήσουμε –με ένα ολόφρεσκο καστ- μοναδικές, επικών διαστάσεων, σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο (που δεν μπορείς να πεις πως περνά κι απαρατήρητος) να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο Jurassic World μας! Ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας!

Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις

Ένα ηρωικό ταξίδι… με τον πιο απίθανο ήρωα! Αυτός είναι ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά για μια δική του οικογένεια. Χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, αναγκάζεται να αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο: εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική. Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν – κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του!

Spy

Η Σούζαν Κούπερ είναι μια σεμνή αναλύτρια της ΣΙΑ και ο εγκέφαλος πίσω από τις πλέον επικίνδυνες αποστολές της υπηρεσίας. Δεν μπαίνει ποτέ μέσα στη φωτιά και αναλόγως δεν είναι αυτή που παίρνει τα παράσημα. Όταν, όμως, ο συνεργάτης της και ένας από τους κορυφαίους πράκτορες βρίσκονται σε κίνδυνο, παίρνει την ευθύνη να γίνει μυστική πράκτορας και να διεισδύσει στον κόσμο ενός φονικού εμπόρου όπλων, γλυτώνοντας τον πλανήτη από όλεθρο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.