«Μονο να ταξιδευω»

Ο Ξανθιώτης Βαγγέλης Τσακίρης παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά στο Σπίτι πολιτισμού της Ξάνθης την Παρασκευή 22 Μαΐου

Ο Βαγγέλης Τσακίρης παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μόνο να ταξιδεύω», αλλά και νέα τραγούδια του στο Σπίτι πολιτισμού στην Ξάνθη την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 21.00.
 
Ο Βαγγέλης Τσακίρης γεννήθηκε στις 30/12/1968 και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την μουσική μιας και ο πατέρας του έπαιζε ακορντεόν. Σπούδασε μουσική και πιο συγκεκριμένα κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Ξάνθης με δάσκαλο τον κύριο Καρατζά και τον Τηλέμαχο Μεταλινό. Επαγγελματίας μουσικός για πολλά χρόνια σε διάφορες μουσικές σκηνές και μαγαζιά από το 1987, το 1998 δημιουργεί το πρώτο επαγγελματικό στούντιο ηχογράφησης στην πόλη της Ξάνθης το “the house of sound”. Το 2014 παρουσιάζεται σαν συνθέτης και στιχουργός με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τίτλο «μόνο να ταξιδεύω…».
 
Μια πολυσυλλεκτική δουλειά με έντεχνα τραγούδια μπαλάντες ρόκ ακουστικά και παραδοσιακά με ερμηνευτές τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου την Μαρία Φωτίου την Ελένη και την Σουζάνα Βουγιουκλή και άλλους ερμηνευτές και μουσικούς, μια δουλειά που ενορχηστρωτικά την υπογράφει ο Σωτήρης Λεμονίδης.
 
Συμμετέχουν:
 
Αγγελική Παπαδοπούλου: τραγούδι
Χάρης Ξυλάς: σοπράνο σαξόφωνο
Γιάννης Δούκογλου: κιθάρες- τραγούδι
Κώστας Γεωργαντζόγλου: κόντρα μπάσο
Αγκοπ Γιακουπιάν: cahoon – κρουστά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.