Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

«Το μυστικό της Ανταλάιν» και η ταινία δράσης «Νυχτερινή Καταδίωξη» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Έξι ταινίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού στο Odeon Kosmopolis. Κι αν οι «Μαχητές των δρόμων 7» και η «Νυχτερινή καταδίωξη» συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις προτιμήσεως των φαν της αδρεναλίνης στη μεγάλη οθόνη, την ίδια προτίμηση απολαμβάνουν και οι ταινίες “Child 44” και «The Babadook: Οι σελίδες του τρόμου» από τους λάτρεις των ταινιών θρίλερ με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών τους και το προσεγμένο σενάριο.
 
Η μοναδική νέα είσοδος της εβδομάδας είναι η ταινία «Το μυστικό της Ανταλάιν» με την Μπλέικ Λάιβλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο που αποτελεί ένα ενδιαφέρον «μείγμα» αισθηματικής ταινίας και περιπέτειας φαντασίας.
 
Για όσους βέβαια θα ήθελαν να περάσουν μια απογευματινή ή βραδινή κινηματογραφική έξοδο σε εύθυμη ατμόσφαιρα τότε σίγουρα η ταινία «Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α: Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας και Ασχήμιας» είναι η ιδανική ταινία ενώ παράλληλα το σαββατοκύριακο προστίθενται και οι προβολές ταινιών ιδανικών για ένα ευχάριστων κινηματογραφικό οικογενειακό απόγευμα που απευθύνονται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους.
 
Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Το μυστικό της Ανταλάιν

Η Ανταλάιν Μπόουμαν (Μπλέικ Λάιβλι) είναι 27 χρονών – εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες. Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει ότι έχει ζήσει μία μοναχική ζωή. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό της. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η πλέον ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ (Έλεν Μπέρστιν). Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς (Μισιέλ Χουϊσμαν) αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα. Όταν ένα Σαββατοκύριακο στους γονείς του (Χάρισον Φορντ και Κάθι Μπέικερ) απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. 

Child 44

Γυρισμένο με φόντο τη δεκαετία του ’50, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα μέλος της Σοβιετικής αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει υποθέσεις από δολοφονίες παιδιών. Η επιμονή του θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη βοήθεια της συζύγου του, οι εξελίξεις οδηγούν σε μεγαλύτερα κυβερνητικά εμπόδια. 

Μαχητές των δρόμων 7

2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία. 

Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α: Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας και Ασχήμιας

Η Μπιάνκα είναι μια σχετικά ευτυχισμένη μαθήτρια λυκείου όταν ο κόσμος καταρρέει: μαθαίνει ότι οι συμμαθητές της αναφέρονται σε αυτήν ως η «Φλόμπα» (Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας και Ασχήμιας) των πιο όμορφων και πιο δημοφιλών φιλενάδων της. Η Μπιάνκα αγνοεί τα σοφά λόγια του αγαπημένου της καθηγητή και ζητά τη βοήθεια του Ουέσλι, που είναι ένας από τους γοητευτικούς και δημοφιλείς συμμαθητές της, για να την βοηθήσει στην πολιορκία του έρωτά της, Τόμπι, και την τόνωση της αυτοπεποίθησής της. Αποστολή της είναι να υπενθυμίσει σε όλους ότι, ανεξάρτητα από το πώς είναι ή φέρονται οι άνθρωποι, όλοι είμαστε η «Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.» κάποιου… και αυτό δεν είναι πρόβλημα. 

Νυχτερινή καταδίωξη

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά. 

The Babadook: Οι σελίδες του τρόμου

6 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η Amelia (Essie Davis) τα έχει παντελώς χαμένα. Αδυνατεί να πειθαρχήσει τον 6χρονο γιο της Samuel (Noah Wiseman) τον οποίο, παράλληλα, της είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγαπήσει. Στα όνειρα του Samuel πρωταγωνιστεί ένα τέρας. Ο μικρός πιστεύει πως το τέρας έρχεται, για να σκοτώσει τα δυο εναπομείναντα μέλη της οικογένειας. Ένα περίεργο βιβλίο με τίτλο “The Babadook” εμφανίζεται μυστηριωδώς στο σπίτι τους. Ο Samuel είναι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Babadook είναι το πλάσμα που βλέπει στα όνειρά του. Η μητέρα του στην αρχή τον αποπαίρνει, αλλά σύντομα θα αντιληφθεί πως μια απόκοσμη οντότητα, όντως, προσπαθεί να τους κυριεύσει. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.