«Χαρολντ και Μωντ»

Για τρεις παραστάσεις στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ η παράσταση του Colin Higgins από το θεατρικό εργαστήρι Επί Σκηνής για την ενίσχυση του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι»

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, ως φορέας πολιτισμού και αρωγός της καλλιτεχνικής δημιουργίας, φιλοξενεί στη σκηνή του για τρεις παραστάσεις την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου στις 21.00, την παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Επί Σκηνής με τίτλο «Χάρλοντ και Μωντ» του Colin Higgins.

 

Το θεατρικό εργαστήρι Επί σκηνής διανύει την 7η χρονιά παρουσίας του στα δρώμενα της πόλης. Μέσα από τις παραστάσεις που οργανώνει, έχει σαν στόχο να αναδείξει κείμενα σύγχρονων θεατρικών συγγραφέων, να μοιραστεί τους προβληματισμούς τους και να αναζητήσει λύσεις σε καίρια προβλήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Έχοντας επιπλέον ως στόχο την κοινωνική παρέμβαση το θεατρικό εργαστήρι Επί σκηνής δημιουργεί αλλά και συμμετέχει σε projects με θεματικές όπως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η βία κατά των γυναικών, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο σχολικός εκφοβισμός κ.α.

 

Η υπόθεση της παράστασης

 

Ο Χάρολντ, ένα νεαρό αγόρι, λατρεύει τις περίεργες φάρσες, που έχουν ως κύριο στόχο τη μητέρα του για να «…την κάνει ν’ αντιδράσει κάπως…». Εκείνη, κάνει ό,τι νομίζει πως περνά από το χέρι της για να βοηθήσει το γιο της, επιτέλους, να κοινωνικοποιηθεί. Εκείνος, συναντά τυχαία… σε μια κηδεία ενός αγνώστου!!! τη Μωντ και από τότε αλλάζει όλη του η ζωή. Ή μήπως, από τότε αρχίζει να κατανοεί την ομορφιά της ζωής;

 

Οι συντελεστές της παράστασης

 

Απόδοση: Γιάννης Βούρος, Γιάννης Ιορδανίδης

Σκηνοθεσία- Επιμέλεια μουσικής: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Videos: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς

Επιμέλεια σκηνικού: Τάσος Γιαννακάκης

Φωτισμοί: Δημήτρης Τζατζανάς

Παίζουν: Φωτεινή Αγινορίτου (κα Τσέισεν), Δέσποινα Αργυριάδου (Μαίρη, Σίλβια Γκάζελ, Ρόουζ Ντόραντζ), Αλέξανδρος Μαρίνος, (Χάρολντ Τσέισεν), Τάκης Ιγγλέζος (Ψυχίατρος Μάθιους), Στέλλα Λεοντοπούλου (Μωντ), Κώστας Αυγίτσης (Πατήρ Φίνεγκαν), Ζιζή Θωμαΐδου (Κηπουρός, Νάνσυ Μαρτς, Αστυνόμος Ντόπελ), Νίκος Μαυρίδης (Επιθεωρητής Μπέρναρντ),

 

Στο σαξόφωνο, ο Αλέξανδρος Κουτσογιάννης,

 

Info

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων 25310-37770

 

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.