Κιτρινη τρελα στους «CABARET BALKAN»

Ευχαριστημένα δηλώνουν τα μέλη του Συλλόγου trel@cademy από τη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσαν την Κυριακή το βράδυ στο πάρκο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΚομοτηΝΕΩΝ Πράξεις» με τη συμμετοχή του συγκροτήματος «CABARET BALKAN» Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν μπλουζάκια του συλλόγου, με αποτέλεσμα μια… κίτρινη πανδαισία να έχει κατακλύσει το χώρο του πάρκου.

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και η επόμενη ημέρα ήταν εργάσιμη, εν τούτοις θα λέγαμε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και μάλιστα με ενεργή συμμετοχή. Χόρευαν, τραγουδούσαν, διασκέδαζαν. Τα σχόλια του δημάρχου Κομοτηνής ήταν κολακευτικά, αλλά και από τους παρευρισκόμενους. Οι «CAMBARET BALKAN» ήταν εξαιρετικοί και στα τραγούδια, αλλά και στις απαιτήσεις του κοινού ανταποκρίθηκαν. Έδωσαν μια άλλη πνοή στην όλη εκδήλωση δίνοντας την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις στημένες συναυλίες», τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Πάττας.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ο Σύλλογος θα συμμετέχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου όπου και θα συμμετέχει το συγκρότημα «Παλίρροια», ένα νεανικό συγκρότημα ελληνικό που παίζουν κομμάτια περισσότερο ροκ.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Επιχείρηση «Ορφέας» και ειδικότερα την Πρόεδρο Φελίνα Καζάκου που μας πλησίασε και μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά και να δώσουμε συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν, γιατί κατά την άποψή μου, με τέτοιου είδους εκδηλώσεις η Κομοτηνή ξεφεύγει από το τέλμα που βρισκόταν μέχρι τώρα. Για αυτό και πρέπει να συμμετέχουμε οι νέοι και να στηρίζουμε τις εκδηλώσεις.

Μελλοντικά σχέδια

του Συλλόγου

Ο Σύλλογος ξεκίνησε τις προετοιμασίες του για τη συμμετοχή του στο Καρναβάλι της Ξάνθης. «Είναι η δεύτερη χρονιά που θα συμμετέχουμε στο Καρναβάλι. Είμαστε το πρώτο γκρουπ από την Κομοτηνή που συμμετέχουμε σε αυτό. Πέρσι τα πήγαμε καλά και ακούσαμε πολλά κολακευτικά σχόλια, οπότε φέτος πρέπει να είμαστε καλύτεροι, εφόσον μας γνωρίζει ο κόσμος. Πιστεύω ότι φέτος θα πάμε καλύτερα».

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.